WInter Camp 2020

1η προπόνηση

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό Winter camp τις I.K.O. Nakamura Hellas το οποίο έλαβε μέρος στην όμορφη πόλη των Δελφών και στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού το Σάββατο και Κυριακή 1 με 2 Φεβρουαρίου 2020.

Μια συνάντηση θεσμός για τους αθλητές , μία αθλητική δοκιμασία σώματος και πνεύματος.

Aθλητές από διάφορους συλλόγους όπως από τα dojo του Αλμυρού, της Νέας Αγχιάλου, της Νέας Σμύρνης , του Παλαιού Φαλήρου , τις Λάρισας , του Παλαμά Καρδίτσας είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί εμπλουτίζοντας της γνώσεις τους και ανεβάζοντας την τεχνική τους κατάρτιση πιο ψιλά. Η πρώτη προπόνηση των αθλητών πραγματοποιήθηκε δίπλα από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού , όπου η άγρια ομορφιά της φύσης και το παγωμένο τοπίο ανέβασαν στα ύψη την αδρεναλίνη και το επίπεδο δυσκολίας των προπονήσεων.
Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και από τις υπόλοιπες προπονήσεις.

 

2η προπόνηση

Οι προπονήσεις του Winter camp συνεχίστηκαν το Σάββατο το απόγευμα στην αίθουσα του ξενοδοχείου King Iniohos. Η απογευματινή προπόνηση περιλάμβανε περισσότερο αγωνιστικές τεχνικές , προπόνηση με στοχάκια και Kumite.

Κοπή βασιλόπιτας - Απονομές

Το βράδυ του Σαββάτου όλη η οικογένεια της I.K.O.N. HELLAS έκοψε παραδοσιακά την βασιλόπιτα για την καινούργια χρονιά , παρουσιάστηκε βίντεο με όλες τις δραστηριότητες τις περασμένης χρονιάς , έγινε απονομή διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και βραβεύτηκαν οι προπονητές Shihan Λεωνίδας Αντώνης , Shihan Τζήρας Αθανάσιος και Sensei Δαλαμάγκας Γεώργιος για τη συμμετοχή τους και τις επιτυχίες τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα IKONKYOKUSHIN που έγινε στην Ιαπωνία στις 8 Δεκεμβρίου του 2019 . Τυχερός τις βραδιάς ο οποίος κέρδισε το φλουρί τις βασιλόπιτας ήταν ο αθλητής από τους Μαχητές Νέας Αγχιάλου Καραδήμας Λεωνίδας . Όλοι οι προπονητές της IKON Hellas ευχήθηκαν σε όλους τους αθλητές αλλά και γονείς αυτών μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες. Osu.

3η προπόνηση-Ξενάγηση

Την Κυριακή το πρωί η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ξενοδοχείου και περιλάμβανε περισσότερο παραδοσιακές τεχνικές , Κατα , αυτοάμυνα και ανάλυση των κατα . Στη συνέχεια αθλητές και γονείς είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το πανέμορφο και ιστορικό μουσείο των Δελφών .

4η προπόνηση

Η τελευταία προπόνηση του camp πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι ενώ νωρίτερα είχαν προηγηθεί οι εξετάσεις μαύρων ζωνών στα Kihon και kata όπου εξεταζόμενοι ήταν οι δάσκαλοι από την Αθήνα Senpai Ρόμπος Κων/νος , Senpai Ρόμπος Ιωάννης για τον βαθμό του 3ου dan και οι αθλητές από τον Αλμυρό Καλτσάς Γεώργιος και Γκρίνια Παρασκευή Ειρήνη για τον βαθμό του 1ου dan.

Kumite test

Το φετινό winter camp ολοκληρώθηκε με την δοκιμασία των Kumite ( αγώνων πλήρους επαφής ) για τους εξεταζόμενους για τους βαθμούς του 1ου και 3ου Dan αντίστοιχα.Ύστερα από 40 συνεχόμενους αγώνες οι Ρόμπος Ιωάννης και Ρόμπος Κωνσταντίνος είναι οι νέοι Sensei της οργάνωσης και ύστερα από 30 συνεχόμενους αγώνες οι Γκρίνια Παρασκευή Ειρήνη και Καλτσάς Γεώργιος είναι οι νέοι Senpai τις οργάνωσης IKON HELLAS.