fb-logo

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εξεταστική έγχρωμων ζωνών του καλοκαιριού για τους αθλητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μαχητές
 
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μαχητές στον Αλμυρό, η πρώτη εξεταστική έγχρωμων ζωνών του καλοκαιριού για τους αθλητές των τμημάτων Νέας Αγχιάλου, Σούρπης και Αλμυρού.
Οι αθλητές εξετάστηκαν στην πολεμική τέχνη του Kyokushin, καθώς και σε τεχνικές Budokai Ju Jitsu, παρουσιάζοντας υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης, πειθαρχίας και αγωνιστικού πνεύματος. Μεθοδικά, συγκεντρωμένα και με άριστο συγχρονισμό, εκτέλεσαν τις απαιτούμενες τεχνικές και ασκήσεις, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πρόοδο που έχουν σημειώσει μέσα από τη συνεχή και επίμονη προσπάθειά τους.
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει σε όλους τους αθλητές που εργάστηκαν με συνέπεια και αφοσίωση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η επιτυχία τους αποτελεί το αποτέλεσμα πολλών ωρών προπόνησης, επιμονής και αγάπης για τις πολεμικές τέχνες.
Καθοριστική υπήρξε, για ακόμη μία φορά, η συμβολή του δασκάλου Shihan Λεωνίδα Αντώνη, ο οποίος με την πολυετή εμπειρία, τη γνώση και τη συνεχή καθοδήγησή του συνέβαλε ουσιαστικά στην άρτια προετοιμασία των αθλητών. Η παρουσία και η διδασκαλία του αποτελούν πηγή έμπνευσης και εξέλιξης για όλους τους μαθητές της σχολής.
Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, ο Shihan Λεωνίδας Αντώνης συνεχάρη όλους τους αθλητές για την προσπάθεια, το ήθος και την αγωνιστικότητά τους. Παράλληλα, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τους γονείς, οι οποίοι με τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και την καθημερινή τους παρουσία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πορείας και των επιτυχιών των παιδιών τους.
Επίσης, ευχαρίστησε θερμά τους εξεταστές Shihan Αθανάσιο Τζήρα και Shihan Γεώργιο Δαλαμάγκα για την παρουσία τους και τη συμβολή τους στη διεξαγωγή της εξεταστικής διαδικασίας.
Οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών συνεχίζονται με τη δεύτερη εξεταστική περίοδο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουλίου, ολοκληρώνοντας έναν ακόμη σημαντικό κύκλο αξιολόγησης και προόδου για τους αθλητές της σχολής.
 

3ο Τμήμα

2ο Τμήμα

1ο Τμήμα