ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ OSU!!!

Osu! Σημαίνει υπομονή, σεβασμός και εκτίμηση. Για να αποκτήσει κανείς δυνατόosu 300 σώμα και δυνατό πνεύμα πρέπει να υπομείνει σε επίπονη προσπάθεια.

Αυτό είναι πολύ απαιτητικό γιατί πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας μέχρι εκεί που πιστεύεται ότι είναι τα όρια σας, μέχρι εκεί που θα θέλετε να σταματήσετε, να παραιτηθείτε.

Όταν φτάσετε σε αυτό το σημείο πρέπει να πολεμήσετε τον εαυτό σας και να νικήσετε. Για να το πετύχετε αυτό πρέπει να μάθετε να επικρατείτε μα, πάνω από όλα, πρέπει να μάθετε την υπομονή. Αυτό είναι το Osu!.

Ο λόγος που υποβάλλετε τον εαυτό σας στην σκληρή προπόνηση είναι γιατί νοιάζεστε για τον εαυτό σας και το να νοιάζεστε για τον εαυτό σας είναι να σέβεστε τον εαυτό σας.

Αυτή η αυτοεκτίμηση εξελίσσεται και επεκτείνεται για να γίνει σεβασμός για τον εκπαιδευτή σας και τους συναθλητές σας. Όταν μπαίνετε στο Dojo υποκλίνεται και λέτε ΄΄Οsu΄΄. Αυτό σημαίνει ότι σέβεστε το Dojo και τον χρόνο προπόνησης που περνάτε εδώ μέσα. Αυτό το συναίσθημα σεβασμού είναι το Osu!.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης πιέζετε τον εαυτό σας όσο το δυνατόν επειδή σέβεστε τον εαυτό σας. Όταν τελειώνετε υποκλίνεστε στον εκπαιδευτή σας και στους συναθλητές σας και λέτε Osu! ακόμα μια φορά. Το κάνετε αυτό από εκτίμηση. Αυτό το συναίσθημα εκτίμησης είναι το Osu!.

Για αυτό το Osu! είναι μια πολύ σημαντική λέξη στο KYOKUSHIN ΚΑΡΑΤΕ καθώς συμβολίζει την υπομονή, το σεβασμό και την εκτίμηση. Για αυτό χρησιμοποιούμε πάντα την λέξη Osu!. Για να θυμίζουμε συνέχεια στους εαυτούς μας αυτές τις απαραίτητες αξίες.

ΟSU!!!