ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά στη σχολή πολεμικών τεχνών Μαχητές του Shihan Λεωνίδα Αντώνη και συγκεκριμένα την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στη σχολή της Νέας Αγχιάλου και την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στην σχολή του Αλμυρού.

Η κοπή της Βασιλόπιτας έγινε μέσα σε μία ευχάριστη, χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα μεταξύ μαθητών - γονέων και του δασκάλου Shihan Λεωνίδα Αντώνη.
Όλοι όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση αντάλλαξαν ευχές για ένα πιο υγιές, ευτυχισμένο , ειρηνικό και γεμάτο επιτυχίες 2020. Καλή χρονιά σε όλους.

Αλμυρός

Νέα Αγχίαλος

 



 

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά  στη σχολή πολεμικών τεχνών Μαχητές του Shihan Λεωνίδα Αντώνη και συγκεκριμένα την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στη σχολή της Νέας Αγχιάλου και την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στην σχολή του Αλμυρού .

Η κοπή της Βασιλόπιτας  έγινε μέσα σε μία ευχάριστη, χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα μεταξύ μαθητών - γονέων και του δασκάλου Shihan Λεωνίδα Αντώνη .
Όλοι όσοι  παρευρέθησαν στην εκδήλωση αντάλλαξαν ευχές για ένα πιο υγιές, ευτυχισμένο , ειρηνικό και γεμάτο επιτυχίες 2020 . Καλή χρονιά σε όλους .