Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα dojo Αλμυρού και Ν.Αγχιάλου του sensei Λεωνίδα Αντώνη

Η σχολή πολεμικών τεχνών Μαχητές Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου αυτόν τον Δεκέμβρη, βαθιά εμπνευσμένη από το πνεύμα των Χριστουγέννων αλλά και από την οικογενειακή ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ όλων των αθλητών της διοργάνωσε χριστουγεννιάτικη μοναδική γιορτή την Πέμπτη 20/12 στο dojo της Ν.Αγχιάλου και την Παρασκευή 21/12 στο dojo του Αλμυρού.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που πολύ προσεκτικά και εξονυχιστικά διοργανώθηκε έφτασε στην τελική ώρα του κορυφώνοντας το ενδιαφέρον όλων με τις εκπλήξεις και τα δώρα που έκρυβε. Όλοι οι αθλητές της σχολής μαζί με τον δάσκαλό τους sensei Λεωνίδα Αντώνη είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί, να τραγουδήσουν , να χορέψουν , να φάνε και να ενώσουν τις δυνάμεις τους ακόμα περισσότερο για τη νέα χρονιά που έρχεται. Φορώντας όλοι τα πιο όμορφα και μεγάλα χαμόγελά τους διασκέδασαν με την ψυχή τους, αντάλλαξαν ευχές και έδωσαν ραντεβού για τον καινούργιο χρόνο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χορηγό της διοργάνωσης, την πιτσαρία PICO BELLO η οποία βρίσκετε στη Νέα Αγχίαλο στην οδό Ελληνικής Αεροπορίας με υπεύθυνους τον κύριο Νικολό Σταμάτη κ την κυρία Τρικαλινού Κατερίνα για την προσφορά υπέροχης πίτσας στους αθλητές μας. Τους ευχαριστούμε πολύ. Ραντεβού του χρόνου.

 

Αλμυρός 21/12/2018

Ν.Αγχίαλος 20/12/2018