7ο Winter camp WKB Hellas

Ολοκληρώθηκε και φέτος με τεράστια απήχηση και επιτυχία το 7ο winter camp της World Kyokushin Budokai Hellas στο Περτούλι Τρικάλων στις 26-27-28 Ιανουαρίου 2018 .

Μια συνάντηση θεσμός για τους αθλητές της WKB, μια αθλητική δοκιμασία σώματος και πνεύματος .

120 αθλητές από τα dojo της wkb hellas του Αλμυρού , της Νέας Αγχιάλου , των Τρικάλων , της Καλαμπάκας , του Αμυνταίου , της Νέας Σμύρνης και του Παλαιού Φαλήρου γνώρισαν από κοντά κορυφαίους δασκάλους και είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί τους εμπλουτίζοντας της γνώσεις τους και ανεβάζοντας την τεχνική τους κατάρτιση , πρώτα από όλα με τον Ισπανό πρόεδρο της WKB kancho Pedro Roiz 8 dan, (τους Ισπανούς δασκάλους) τον παγκόσμιο πρωταθλητή sensei Agustin Alcazar 4 dan , τον sensei Mohamed Belazghen 4 dan , τον Sempai Juan Crujeiras 2 dan και Sempai Pablo Larrosa Hernandez 1 dan, καθώς και τον δάσκαλο από τη Γερμανία Sempai Rheda Kouider 2 dan.

Η διαμονή των αθλητών και των γονέων έγινε στην Ελάτη στο hotel Παπαναστασίου. Η σχολή των Μαχητών του Αλμυρού και της Νέας Αγχιάλου με τον δάσκαλο τους sensei Λεωνίδα Αντώνη μετέβησαν στο camp με λεωφορείο το Σάββατο το πρωί .

Οι εξωτερικές προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν δίπλα από το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου , όπου η άγρια ομορφιά της φύσης και το παγωμένο τοπίο ανέβασαν στα ύψη την αδρεναλίνη και το επίπεδο δυσκολίας των προπονήσεων .

Εκτός από της υπαίθριες προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν και 3ωρες προπονήσεις στην αίθουσα του ξενοδοχείου .

Το βράδυ όλοι οι αθλητές γίνανε μια οικογένεια και σε αυτό το ζεστό και φιλικό κλήμα κόπηκε η βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά όπου τιμήθηκαν και οι αθλητές που αγωνίστηκαν στο εξωτερικό , από τη σχολή των Μαχητών τιμήθηκε η Μηλιώνη Ευτυχία και η Παπαγιάννη Αγγελική για τη συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα την περασμένη χρονιά .

Τέλος ο sensei Λεωνίδας Αντώνης 4 dan ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές και οικογένειες που στηρίζουν εμπράκτως την διοργάνωση κάθε χρόνο , τους δασκάλους από το εξωτερικό και ιδιαίτερα τον Kancho Pedro Roiz όπου η βοήθειά του προς εμάς είναι τεράστια, όλους τους Έλληνες προπονητές της WKB Hellas όπου η παρουσία τους είναι σημαντική, τον sensei Παπαπούλιο Ιωάννη (διοργανωτή του camp) τον sensei Ρόμπο Γεώργιο , τον senpai Ιωαννίδη Κων/νο , τον senpai Νούλα Παναγιώτη , το senpai Ρόμπο Ιωάννη.

Αυτή η συνάντηση έδωσε με σιγουριά σε όλους του αθλητές πλούσιες και σημαντικές εμπειρίες για το μελλοντικό αθλητικό τους ταξίδι .

Ένα μεγάλο osu ….

 

1ο μέρος

2ο μέρος

3ο μέρος