Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στη σχολή πολεμικών τεχνών του sensei Αντώνη Λεωνίδα στον Αλμυρό το διήμερο 29 και 30 Νοεμβρίου 2016. Λόγω του αυξημένου αριθμού συμμετεχόντων μαθητών οι εξετάσεις ορίστηκαν σε δύο ημέρες και οι αθλητές χωρίστηκαν σε 5 τμήματα. Όλοι οι μαθητές εξετάστηκαν στην ύλη της πολεμικής τέχνης Kyokushin Budokai, στο παραδοσιακό και αγωνιστικό Kyokushin , σε τεχνικές Jiu Jitsu, αλλα και στη σωστή εκτέλεση των katas, kihon και kumite.

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι αθλητές προετοιμάζονταν πυρετωδώς για να λάβουν μέρος στις εξετάσεις με αποτέλεσμα να δικαιωθούν οι κόποι της σκληρής δουλειάς βγάζοντας τον δάσκαλο τους sensei Αντώνη Λεωνίδα ασπροπρόσωπο επιτυγχάνοντας να προαχθούν και να τους απονεμηθεί η επόμενη ζώνη.

Οι πολεμικές τέχνες προσφέρουν άθληση, πνευματική καλλιέργεια, αρμονία, ισορροπία και αυτοάμυνα, οι οποίες δεν έχουν καμία συγγένεια με τη βία και την επιθετικότητα, δεν προτρέπουν τα παιδιά να εκδηλώνουν αλαζονική συμπεριφορά λόγω της δύναμης που ενδεχομένως αποκτούν και τέλος δεν υποβοηθούν τις κακές συναναστροφές. Ακριβώς τα αντίθετα συμβαίνουν στα παιδιά που με σοβαρότητα εξασκούνται σε μία οργανωμένη και σοβαρή σχολή τόνισε στους μαθητές του ο sensei Αντώνης Λεωνίδας αφού πρώτα έδωσε συγχαρητήρια σε όλους.

Τέλος ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών για την προσπάθεια που κάνουν να στρέψουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό, για τη στήριξη που του παρέχουν εμπιστεύοντάς του τα παιδιά τους. Ευχαρίστησε τους εξεταστές προπονητές της Hellas Budokai που ήταν κοντά μας, τον sensei Παπαπούλιο Ιωάννη από Καλαμπάκα, τον sensei Ρόμπο Γεώργιο από Αθήνα, τον senpai Ιωαννίδη Κων/νο από Αμύνταιο – Φλώρινα και τον senpai Ρόμπο Ιωάννη από Αθήνα.

Φωτογραφίες:

5ο τμήμα

4ο τμήμα

3ο τμήμα

2ο τμήμα

1ο τμήμα