ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

 

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε προπόνηση-επίδειξη Κyokushin Βudokai από τον sensei Αντώνη Λεωνίδα 4ο dan και τον μαθητή του senpai Ζάχο Ηλία 1ο dan στο δημοτικό σχολείο Ευξεινούπολης μετά από πρόσκληση του διευθυντή του σχολείου κύριου Ματούλα Γεώργιου. Η προπόνηση έγινε στο ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου της Ευξείνούπολης. Ο δάσκαλος έδειξε αρκετές τεχνικές του Κyokushin Βudokai με τη μορφή παιχνιδιού και όλοι οι μαθητές το χαρήκαν ιδιαιτέρως.

Ένα μαχητικό θέαμα αποτέλεσαν οι αθλητές που γυμνάζονται στη σχολή μας όπου ανέδειξαν το δυναμισμό των πολεμικών τεχνών. Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τους μικρούς αυτούς μαθητές ο δάσκαλος Αντώνης Λεωνίδας μίλησε και συμβούλευσε τα παιδιά για την χρησιμότητα της πειθαρχίας στην ζωή μας και τη σωστή διαχείριση της. Ένα θερμό χειροκρότημα από δασκάλους και μαθητές ήταν το ευχαριστώ για αυτήν την αποικοδομητή μας συνάντηση.

Να ευχαριστήσουμε θερμά το διευθυντή του σχολείου και όλους τους δασκάλους για την πρόσκληση.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΑΛΜΥΡΟΥ

Ο sensei Αντώνης Λεωνίδας μαζί με τον senpai Ζάχο Ηλία παρευρέθηκαν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στο ΕΠΑΛ Αλμυρού κατόπιν πρόσκλησης του διευθυντή κύριου Καπράνα Γεώργιου για παρουσίαση της πολεμικής τέχνης Κyokushin Βudokai.