Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο wintercamp της οργάνωσης World Kyokushin Budokai Hellas το τριήμερο 29,30,31 Ιανουαρίου 2016 στο Περτούλι Τρικάλων. Μικροί και μεγάλοι αθλητές της οικογένειας WKB Hellas έδωσαν το παρών και φέτος στο χειμερινό σεμινάριο όπου διδάχτηκαν ουσιώδες πράγματα από τον καλεσμένο παγκόσμιο πρωταθλητή από την Ισπανία shihan Daniel Shanchez Rodriguez 5o dan.

Εδώ και 5 χρόνια το winter camp έχει γίνει θεσμός και σκοπός του είναι η δοκιμασία του σώματος και του πνεύματος και η προπόνηση και η σκληραγώγηση των αθλητών σε αντίξοες συνθήκες.

Η πρώτη μέρα περιλάμβανε πεζοπορία δύο ωρών όπου προορισμός ήταν το ορειβατικό καταφύγιο Κόζιακα σε υψόμετρο των 2000 μέτρων. Ακολούθησε τρίωρη απογευματινή προπόνηση και στη συνέχεια οι αθλητές και προπονητές διανυκτέρευσαν μέσα στο Καταφύγιο. Το πρωί του Σαββάτου ακολούθησε η πρωινή προπόνηση 8 με 9 όπου η θερμοκρασία άγγιζε τους μείων 10 βαθμούς .

Στη συνέχεια όλη η αποστολή κατέβηκε στην Ελάτη στο ξενοδοχείο Παπαναστασίου όπου συναντήθηκε με τους υπόλοιπους αθλητές και έτσι όλοι μαζί ανέβηκαν στο Περτουλι δίπλα από το χιονοδρομικό κέντρο πραγματοποιώντας κοινή προπόνηση μικροί και μεγάλοι αθλητές. Μετά την προπόνηση οι αθλητές μετέβηκαν στο σαλέ Περτουλίου όπου γεύτηκαν ζεστά ροφήματα και γλυκά προσφορά από το σαλέ.

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε η κοπή πίτας της οργάνωσης WKB Hellas όπου βραβεύτηκαν ο shihan Daniel Sanchez, όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kyokushin Budokai στις 14 Νοεμβρίου στην Ισπανία αλλά και ο χορηγός από την Καλαμπάκα που διατηρεί κρεοπωλείο κύριος Αλιάγας Δημήτριος.

Η τελευταία προπόνηση υλοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί και στο τέλος απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους αθλητές. Όλες οι προπονήσεις περιλάμβαναν αγωνιστικές και παραδοσιακές τεχνικές, kihon, kata ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δύναμης.

Ο sensei Αντώνης Λεωνίδας ως national coach wkb hellas ( εθνικός προπονητής ) αλλά και δάσκαλος στη σχολή των Μαχητών στον Αλμυρό και στη Νέα Αγχίαλο συνεχάρη όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους στο winter camp, ευχαρίστησε θερμά τον δάσκαλο και παγκόσμιο πρωταθλητή από την Ισπανία Shihan Daniel Sanchez για όλα αυτά που προσέφερε στους αθλητές μας, καθώς ευχαρίστησε θερμά και τον brand chief εκπρόσωπο της wkb hellas sensei Παπαπούλιο Ιωάννη 4 dan καθώς ο ίδιος συνέβαλε περισσότερο από όλους ώστε να στεφτεί με επιτυχία το 5ο winter camp, επίσης και τον δάσκαλο από το Αμύνταιο Ιωαννίδη Κωνσταντίνο για την παρουσία του στο camp.

Φωτογραφίες

Ημέρα 1

Ημέρα 2 πρωί

Ημέρα 2 απόγευμα

Ημέρα 3