ΠΡΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ΚΑΙ Ν.ΑΓΧΙΑΛΟΥ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διασυλλογικό κύπελλο Budokai στις εγκαταστάσεις του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Νέας Σμύρνης στην Αθήνα την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017. Το Πρωτάθλημα τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου και του Δήμου Νέας Σμύρνης με διοργανωτή τον τοπικό σύλλογο Γενναίοι. Η αποστολή των Μαχητών Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου με προπονητή τον Αντώνη Λεωνίδα 4 Dan ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής με λεωφορείο και συμμετείχε με 35 αθλητές. Οι κατηγορίες ήταν για όλες τις ηλικίες και οι αθλητές αγωνίστηκαν με όρους knock down πλήρους επαφής στο δυνατό Kyokushin Budokai.

Αρκετές ήταν οι επιτυχίες για τους Μαχητές όπως: Πρώτη θέση : Κόμτσιας Απόστολος, Καρατάσιος Μάριος, Καλαντζής Κωνσταντίνος, Σιαμέτης Νικόλαος, Κεχαγιά Γιολάντα, Θεοχάρης Βασίλειος, Μπισμπιρούλα Χρυσαφένια, Στουρνάρας Μιχάλης, Καλόγηρος Γεώργιος, Τσιάντου Αναστασία, Μηλιώνη Ευτυχία, Παπαγιάννη Αγγελική, Ζούρκου Αναστασία, Ζάχου Μαρίνα. Δεύτερη θέση : Κεχαγιάς Νικόλαος, Κοσμίδης Χρήστος, Μπίσδας Απόστολος, Καραμπελιάς Ευστάθιος, Κόμτσιας Κονσταντίνος, Κοσμίδης Δημήτριος, Παπαδάκης Ιωάννης, Καλτσάς Γεώργιος, Μυλωνάς Κων/νος, Βέργα Ευθυμία, Δημητρίου Σπυρίδων, Γκαντίνας Ανάργυρος. Τρίτη Θέση : Καραδήμας Λεωνίδας, Ζάχος Ιωάννης, Μπίσδα Αλεξάνδρα, Καλτσάς Αλέξανδρος, Πλατή χαρά, Μπίσδα Χρυσούλα, Καραλή Καλλιόπη, Νικηφοράκης Νικόλαος, Μπάκος Μάριος-Γεώργιος.    

Σημαντικές νίκες απέσπασαν οι πρωταθλήτριες μας Παπαγιάννη Αγγελική και Μηλιώνη Ευτυχία οι οποίες ετοιμάζονται πυρετωδώς για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα World Kyokushin Budokai το οποίο θα γίνει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας στις 8 Απριλίου 2017, έτσι οι συγκεκριμένοι αγώνες αποτέλεσαν ένα μικρό τεστ πριν το μεγάλο event της Βαρκελώνης δείχνοντας ότι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Η προσπάθεια του δασκάλου Αντώνη Λεωνίδα στο να βγάζει σωστούς και καλούς μαχητές συνεχίζεται και αυτό φαίνεται με τις επιτυχίες των αθλητών στις διοργανώσεις που συμμετέχουν.

Τέλος ο δάσκαλος Αντώνης Λεωνίδας 4 dan ως εθνικός προπονητής της WKB Hellas θέλει να συγχαρεί όλους του αθλητές για την επιτυχία τους, τους γονείς αυτών που είναι συνέχεια πίσω από τα παιδιά τους και παρόλο τους δύσκολους καιρούς που ζούμε προσπαθούν και ακολουθούν τις δραστηριότητες μας. Ευχαριστεί θερμά τους αθλητές της σχολής μας Κόμτσια Νικόλαο , Μηλιώνη Σταύρο και Ζάχο Ηλία που ήταν πίσω από τους αθλητές και τους έδιναν οδηγίες. Επίσης ευχαριστεί όλους τους κριτές – διαιτητές των αγώνων, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ Πουλικήδη Ανέστη και τη Γενική Γραμματέα κ Χαριτοπούλου Μαρία και τέλος τον διοργανωτή σύλλογο Γενναίοι μέλος της WKB Hellas με δασκάλους τον Ρόμπο Γεώργιο, Ρόμπο Κωνσταντίνο, Ρόμπο Ιωάννη για την καλή λειτουργία του πρωταθλήματος.