Εξαιρετική η παρουσία των ΜΑΧΗΤΩΝ και του Δασκάλου τους κ. Αντώνη Λεωνίδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα knockdown kyokushin karate την προηγούμενη Κυριακή 09-12-2012 στην πόλη της Λάρισας υπό την αιγήδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing .

Πέντε αθλητές από τους Μαχητές , με μεγάλη προσπάθεια και καθαρές νίκες , κατάφεραν να αναδειχτούν πανελλήνιοι πρωταθλητές στο knockdown karate, δείχνοντας άλλη μια φορά το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο .

Αναλυτικά, στην κατηγορία παίδων ο Γεωργοσόπουλος Χρήστος και ο Κουτσοβασίλης Νικόλαος κατάφεραν να αποσπάσουν την πρώτη θέση και να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Η Βέργα ευθυμία δεν τα κατάφερε και απέσπασε την δεύτερη θέση .

Στην κατηγορία εφήβων –νεανίδων η Μπαγλατζή Ειρηλένα έπειτα από δύο συναρπαστικούς αγώνες κατάφερε να παραμείνει πανελλήνια πρωταθλήτρια κατακτώντας την πρώτη θέση . Όμως και η Κυριέρη Βασιλική και ο Αλμπανίδης Θεοδώσης ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησαν και αυτοί την πρώτη θέση , ενώ ο Κολώνης Αποστόλης δεν τα κατάφερε και κατέκτησε την δεύτερη θέση .

Στην κατηγορία ανδρών ο Μπάρδας Τριαντάφυλλος δεν κατάφερε να αναδειχτεί πανελλήνιος πρωταθλητής καθώς έχασε στον τελικό (στα σημεία και στην παράταση) από τον αντίπαλο του ο οποίος είχε μαύρη ζώνη 1οDAN ενώ ο ίδιος μισή μπλέ ζώνη.

Εξαιρετική και η παρουσία του αθλητή Παπουτσή Ιωάννη από Ν.Αγχίαλο ο οποίος μετά από 2 χρόνια απουσίας αγωνίστηκε στην κατηγορία -95 kg και έχασε στον τελικό λόγο τραυματισμού (ευτυχώς όχι σοβαρό) .

Η σωστή δουλειά που γίνετε στους Μαχητές υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους κ. Αντώνη Λεωνίδα φαίνετε καθημερινά με τις επιτυχίες των αθλητών τόσο σε πανελλαδικό όσο και τοπικό επίπεδο.