WINTER CAMP IKO NAKAMURA HELLAS 2023

 

Ένα μοναδικό τριήμερο 27/28/29 Ιανουαρίου 2023 απόλαυσαν οι αθλητές της IKO Nakamura Hellas. Πρόκειται για το καθιερωμένο πλέον θεσμό, το Winter Camp όπου πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο και γραφικό Λιτόχωρο Πιερίας . Οι Διοργανωτές Shihan Λεωνίδας Αντώνης , Shihan Τζήρας Αθανάσιος , Sensei Δαλαμάγκας Γεώργιος φρόντισαν για την άψογη διοργάνωση του σεμιναρίου ανεβάζοντας το επίπεδο άλλο ένα σκαλοπάτι παραπάνω φιλοξενώντας τον παγκόσμιου φήμης Πολωνό δάσκαλο του Kyokushinkai Karate Shihan Piotr Sawicki 6 Dan . Έναν δάσκαλο με τεράστιά ιστορία στο χώρο καθώς όσοι τον γνωρίζουν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τεράστιους αθλητές του χώρου όπως ο Garry O Neill , Ryu Narushima κ.α.

Οι αθλητές της IKON HELLAS είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί του και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Παρόλο την αυξημένη έξαρση ιώσεων της εποχής αρκετά μεγάλη ήταν η συμμετοχή τον αθλητών στο σεμινάριο. Όσοι δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν το Winter camp είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν τον Shihan Sawicki από κοντά καθώς ο ίδιος παρευρέθηκε στις καθιερωμένες κοπές Πίτας στην σχολή του Αλμυρό και στην σχολή της Λάρισας την Παρασκευή 27-01 όπου έμεινε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις των σχολών και το επίπεδο των αθλητών .

Η IKON Hellas ευχαριστεί θερμά τον Shihan Piotr Sawicki για το υπέροχο σεμινάριο που μας προσέφερε .Ευχαριστεί όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους , τους γονείς αυτών για την εμπιστοσύνη τους .Τον αντιδήμαρχο Λιτοχωρίου κ. Πατσιαρίκα για την παραχώρηση των γηπέδων ,κλειστού και ανοιχτού όπου πραγματοποιήθηκαν οι προπονήσεις. Ευχαριστούν επίσης τους μεταφραστές για την βοήθεια της επικοινωνίας τον Κουτσικουρή Κωνσταντίνο και ευτυχία Κόκκαλη .

Επίσης η IKON Hellas με αθλητές της θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στην Πολωνία στις 17-18 Ιουνίου 2023 όπου το διοργανώνει η IKO Nakamura Πολωνίας.

Osu..