Winter Taining 2020

Παρά τη δύσκολη περίοδο λόγο των πολλών ιώσεων με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε το 1 Winter Training Ikonkyokushin Karate την Κυριακή 23/02/2020 με μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων που απόλαυσαν όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές της σχολής πολεμικών τεχνών Μαχητές Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου.

Ευχάριστα και διασκεδαστικά ξεκίνησε η μέρα από το πρωί στο Ελικοδρόμιο του Βόλου με προσκοπικά παιχνίδια κάτι που οι περισσότεροι αθλητές γνώριζαν ή ήταν και οι ίδιοι πρόσκοποι καθώς και ο δάσκαλος μας Shihan Λεωνίδας Αντώνης είναι και αυτός πρόσκοπος και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να περάσει στους αθλητές του τα μηνύματα του προσκοπισμού που είναι μια παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις, η οποία ιδρύθηκε στην Ελλάδα από τον Αθανάσιο Λευκαδίτη το 1910, όπου αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25 000 ενεργά μέλη. Κοντά μας παρευρέθηκε ο Περιφερειακός έφορος των προσκόπων Μαγνησίας Κώστας Μαγαλιός που με μεγάλη χαρά για εκείνον και μεγάλη τιμή για εμάς αποδέχθηκε την πρόσκληση μας. Την οργάνωση της προσκοπικής δράσης την επιμελήθηκε ο Αρχηγός των παλαιών προσκόπων του τρίτου συστήματος Αεροπροσκόπων Νέας Ιωνίας Ιωάννης Σκοτεινιώτης.

Στη συνέχεια ένα χαλαρό διάλειμμα έλαβε χώρα για σνακ και χυμούς μεταξύ αθλητών . Επόμενη στάση το κλειστό γήπεδο της Πορταριάς όπου υλοποιήθηκε προπόνηση Kyokushin Karate με παραδοσιακές και αγωνιστικές τεχνικές , ασκήσεις με στόχους και έκλεισε με μία ευχάριστη νότα που ήταν τα ψυχαγωγικά παιχνίδια.

Ύστερα από ένα γεμάτο πρόγραμμα δραστηριοτήτων ακολούθησε γεύμα στο Προσκοπικό Καταφύγιο Χανίων Κένταυρος όπου ο Αρχηγός του κατασκηνωτικού προσκοπικού κέντρου Κένταυρος Στάθης Ζούχας μαζί με την ομάδα του μας καλωσόρισαν θερμά μας ξενάγησε στον χώρο και για κλείσιμο ένας χιονοπόλεμος στα πανέμορφα λευκά Χάνια έκανε τους μεγάλους ξανά παιδιά και τα παιδιά να το διασκεδάσουν.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘE Βόλου Αντρέα Ζέρβα για την βοήθεια στην όλη εκδήλωση.