fb-logo

8ο Summer Training στην παραλία της Νέας Αγχιάλου

 

Κάπου εδώ με την τελευταία καλοκαιρινή προπόνηση το 8ο summer training κατά σειρά ολοκληρώνουμε τη φετινή χρονιά. Κλείνοντας 11 χρόνια στην όμορφη πόλη της Νέας Αγχιάλου ο Λεωνίδας Αντώνης θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους γονείς και τους αθλητές του όπου μαζί πορεύονται όλα αυτά τα χρόνια με άψογη συνεργασία και με μοναδικό στόχο πάντα την διαπαιδαγώγηση των αθλητών , τη σωστή εκμάθηση των πολεμικών τεχνών και φυσικά την καλύτερη πορεία και εξέλιξη για το μέλλον τους.
Ευχαριστούμε τους δασκάλους από τη Λάρισα που βρέθηκαν κοντά μας τον sensei Τζήρα Αθανάσιο και τον sensei Δαλαμάγκα Γεώργιο.
Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και να δώσουμε ραντεβού για αρχές Σεπτεμβρίου πάντα με νέους στόχους και περισσότερη όρεξη για δουλειά. osu..