ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ SENSEI ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΟ INTERNATIONAL SUMMER CAMP ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Την ευκαιρία να εμπλουτίσει τις γνώσεις τους αλλά και να παρακολουθήσει από κοντά το διεθνές International Summer camp World Kyokushin Budokai είχε ο sensei Λεωνίδας Αντώνης προπονητής με τα dojo του Αλμυρού και της Νέας Αγχιάλου. Το διεθνές summer camp πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία στην πόλη Los Alcazares, περιοχή Murcia το τριήμερο 20-21-22 Ιουλίου 2018.

Ένα σεμινάριο εξαιρετικά απαιτητικό και με αρκετά υψηλό βαθμό δυσκολίας όπου καλούνται πολλοί δάσκαλοι παγκόσμιας φήμης αλλά και από αρκετές χώρες του εξωτερικού να το βγάλουν εις πέρας.

Διοργανωτής του summer camp είναι η WKB Ισπανίας με επικεφαλής τον πρόεδρο της παγκόσμιας οργάνωσης γνώριμο σε όλους μας Kancho Pedro Roiz 8 dan.

Ιδιαίτερη νότα στο σεμινάριο όπως και ιδιαίτερη τιμή σε όλους όπου παρευρέθηκαν έδωσε η παρουσία του Ιάπωνα Katsuaki Sato 10 dan ο οποίος ήταν ο βασικός προσκεκλημένος του camp και είναι ο πρώτος μαθητής του αείμνηστου Masutatsu Oyama ιδρυτή του kyokushin karate ο οποίος κέρδισε το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα του kyokushin karate το 1975.

Ο sensei Λεωνίδας Αντώνης ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές του camp για την άψογη φιλοξενία , επίσης ευχαρίστησε θερμά της επιχειρήσεις από την περιοχή του Αλμυρού για την στήριξή τους , το καφέ colibri Αυγουλάς Αντώνιος – Καραχάλιος Άρης , την εταιρία Χριστόφορος Παυλίδης ΑΕ εμπορία δημητριακών –σπόρων-ζωοτροφών, την εταιρία Ράπτης Μαρία κ Δημήτριος Ε.Ε γεωργικά αγροτικά προϊόντα.