ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ WKB HELLAS ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ WORLD KYOKUSHIN BUDOKAI ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

Στην Πολωνία και συγκεκριμένα στην όμορφη πόλη Lancut βρέθηκε το διήμερο 19-20 Μάιου 2018 η Ελληνική αποστολή της WKB Hellas προκειμένου να συμμετάσχει στο 2ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα World Kyokushin Budokai .

Ένα πρωτάθλημα το οποίο χαρακτηρίστηκε από το πολύ μεγάλο τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο όλων των αθλητών , τη μεγάλη συμμετοχή των αθλητών η οποία άγγιξε τους περίπου 565 αθλητές από 20 χώρες ( Καζακστάν , Γερμανία , Ρουμανία , Γαλλία ,Ισπανία , Λευκορωσία , Λετονία , Ουκρανία , Πολωνία , Ρωσία , Ουγγαρία , Σλοβακία , Ισραήλ , Ελλάδα , Αρμενία , Αυστρία Λίβανος   , ΗΠΑ , Χιλή , Αζερμπαϊτζάν ) καθώς και της μεγάλες κατηγορίες των αθλητών καθώς δεν υπήρχε κατηγορία με μικρή συμμετοχή αθλητών και επίσης δεν υπήρχε ούτε αδύναμος αγώνας.

Η Ελληνική αποστολή αποτελούμενη από 12 αθλητές έδωσε τον καλύτερο της εαυτό αγωνίστηκε με ήθος , μαχητικό πνεύμα , πειθαρχία καθώς έτσι αρμόζει σε ένα τέτοιου είδους πρωτάθλημα όπου η ανταγωνιστικότητα είναι μεγάλη.

Από το dojo του Αλμυρού του sensei Λεωνίδα Αντώνη αγωνίστηκε η  Γκρίνια Γεωργία η  Παπαγιάννη Αγγελική και η Γκρίνια Παρασκευή.

Από το dojo της Καλαμπάκας του sensei Παπαπούλιου Ιωάννη οι αθλητές, Καρνέζης Ιλαρίων, Γκλάρα Στεφανία η οποία κατέλαβε την δεύτερη θέση , Αβράμης Άγγελος, Τσέκλημας Βαγγέλης, Μίκα Σβύνου, Ζήκος Κων/νος, Μαγκόυφης Βασίλειος, Ζήκος Βασίλειος.

Από το dojo του Αμύνταιου του senpai Κων/νου Ιωαννίδη ο αθλητής Κεραμίδης Παναγιώτης ο οποίος κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Η εμπειρία των αθλητών στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ήταν μεγάλη καθώς είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν αλλά και να παρακολουθήσουν από κοντά τους καλύτερους Μαχητές της Ευρώπης πάνω στην πολεμική τέχνη Kyokushin.

Τα συγχαρητήρια για τη πολύ καλή εμφάνιση και το ανεβασμένο αγωνιστικό επίπεδο των Ελλήνων αθλητών έδωσε και ο πρόεδρος της παγκόσμιας οργάνωσης WKB Kancho Pedro Roiz 8 Dan όπου ήταν παρών στους αγώνες .

Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε από τον Πολωνό Dariusz Burda και την WKB POLAND .

O sensei Λεωνίδας Αντώνης νιώθοντας υπερήφανος για όλη την Ελληνική αποστολή συνεχάρη όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους , όλους τους γονείς που ακολούθησαν από κοντά σε αυτό το μακρινό ταξίδι και στηρίζουν τα παιδιά τους σε κάθε τους βήμα .

Επίσης ευχαριστεί και τους χορηγούς από την πόλη του Αλμυρού και της Νέας Αγχιάλου για την στήριξη τους .

ΧΟΡΗΓΟΙ:  Brooklyn caffe (Αλμυρός , Νέα Αγχίαλος ) Παπουτσής Ιωάννης, Καλόγηρος Αντώνιος Γεωπόνος, Πρατήριο shell Δημήτριος Τσιάπρας, Brioche cafe Σταθακόπουλος Αθανάσιος, Café Unique, Gossip cafe, Τυπωσέ το, Φαρμακείο Θεόδωρου Τσιατσιάνη, Agrofarm Hellas AE.