ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BUDOKAI FIGHTERS ΤΟΥ SENSEI ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΝΤΩΝΗ

Με μετάλλια και πρώτες θέσεις επέστρεψε η WKB HELLAS (world kyokushin budokai hellas ) και συγκεκριμένα η σχολή πολεμικών τεχνών Μαχητές του sensei Λεωνίδα Αντώνη 4 dan από το διεθνές πρωτάθλημα International Kyokushin Kan championship το οποίο διεξήχθη στην Αθήνα την Κυριακή 01 Απριλίου 2018.

Η σχολή των Μαχητών συμμετείχε με 21 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες από τους οποίους οι 18 αθλητές ήταν από τη σχολή του Αλμυρού και οι 3 από τη σχολή της Νέας Αγχιάλου .

Αναλυτικά αποτελέσματα :

Πρώτες θέσεις : Σιαμέτη Ευαγγελία , Μέρμηγκας Σπήλιος-Χρήστος , Καραδήμας Λεωνίδας , Σπανού Ζωή , Πλατή Χαρά , Καλτσάς Γεώργιος , Παπαγιάννη Αγγελική .

Δεύτερη θέση : Βαλωμένος Ανάργυρος , Καλτσάς Αλέξανδρος , Μπραζογούλα Ευαγγελία , Μπραζογούλας Ιωάννης , Πάσιου Ελένη .

Τρίτες θέσεις . Τσιάμης Τριαντάφυλλος , Θεοχάρης Βασίλειος , Στουρνάρας Μηχάλης , Μπισμπιρούλα Χρυσαφένια .

Ο sensei Λεωνίδας Αντώνης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή και επιτυχία στους αγώνες , ευχαρίστησε τον διοργανωτή των αγώνων κ. Νικόλαο Παναγοηλιόπουλο για τη φιλοξενία και διοργάνωση των αγώνων .

Ραντεβού οι Μαχητές δίνουν στην επόμενη διοργάνωση η οποία θα γίνει στην πόλη μας στον Αλμυρό στις 6 Μαίου στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Thessalia Budokai Tounament 2018. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.