Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα BUDOKAI το οποίο διεξήχθη στην Καλαμπάκα την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 με διοργανωτή τον τοπικό σύλλογο Μετεώρων, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου και του δήμου Καλαμπάκας. Έλαβαν μέρος 240 αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Η συνεπής και μεθοδική εκπαίδευση των αθλητών της σχολής πολεμικών τεχνών Μαχητές Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου απέδωσε για άλλη μια φορά καρπούς , καθώς οι πρωτιές αλλά και η τεράστια προσπάθεια όλων των αθλητών το απέδειξε. Συνολικά οι αθλητές του sensei Αντώνη Λεωνίδα 4 dan απέσπασαν 18 χρυσά μετάλλια, 9 ασημένια και 7 χάλκινα μετάλλια καθώς και αρκετοί αθλητές δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο του νικητή.

Αναλυτικά:

Πρώτη θέση: Σιαμέτη Ευαγγελία , Καλτσάς Αλέξανδρος , Κόμτσιας Απόστολος , Καραδήμας Λεωνίδας , Ζάχος Ιωάννης , Πορταρίτης Αθανάσιος , Καρατάσιος Μάριος , Πλατή Χαρά , Μπραζογούλα ευαγγελία, Παπαδάκης Ιωάννης , Γκρίνια Γεωργία, Καλαντζής Γεώργιος , Μηλιώνη Ευτυχία , Παπαγιάννη Αγγελική , Ζούρκου Αναστασία , Ζάχου Μαρίνα , Γκρίνια Παρασκευή , Γκαντίνας Ανάργυρος .
Δεύτερη θέση: Σιαμέτης Νικόλαος , Πατσιαλίδης Ευάγγελος, Σταθακόπουλος Κων/νος, Ζάχος Γεώργιος, Μηλιώνης Δημήτριος, Νικηφοράκης Νικόλαος, Μυλωνάς Κων/νος, Κοντούρης Δημήτριος, Κατσάνου Ελένη.
Τρίτη θέση: Τσιάμος Ιωάννης, Καραμπελιάς Ευστάθιος, Πατσιαλίδης Παναγιώτης, Πορταρίτης Κων/νος, Μπισμπιρούλα Χρυσαφένια, Καλτσάς Γεώργιος, Ζούρκου Νεφέλη.

Η επιτυχία των Μαχητών είναι αποτέλεσμα του προσωπικού ταλέντου των αθλητών, των πειθαρχημένων προπονήσεων και των στοχευόμενων οδηγιών του δασκάλου τους sensei Αντώνη Λεωνίδα. Ο ίδιος συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες αθλητές της σχολής για την επιτυχία τους, την άψογη και άρτια εμφάνιση τους, καθώς και για την υποδειγματική συμπεριφορά και αθλητική παιδεία που απέδειξαν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων. Ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν τα παιδιά τους και πάντα είναι ανοικτοί και δεκτικοί σε αθλητικές προκλήσεις που θα προάγουν την αθλητική παιδεία και εξέλιξη των παιδιών τους.

Επίσης ευχαριστεί προσωπικά τους αθλητές της σχολής, τον κύριο Μηλιώνη Σταύρο και Χαραλάμπου Δημήτριο οι οποίοι συμμετείχαν ως κριτές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, τον Κόμτσια Νικόλαο, Ηλία Ζάχο, Τσινίκα Μαριάννα και όλους τους αθλητές που ετοίμαζαν και καθοδηγούσαν τους συμμετέχοντες αθλητές την ώρα των αγώνων.