Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε το OPEN KUMITE DAY Kyokushin Kan (knock down rules).

Η σχολή πολεμικών τεχνών Μαχητές έδωσε το παρόν στους συγκεκριμένους αγώνες με 5 αθλητές από τους οποίους οι 3 κατέλαβαν την πρώτη θέση ενώ οι άλλοι δύο την δεύτερη θέση. Το ταλέντο των αθλητών ξεχώρισε και σε αυτούς τους αγώνες καθώς η σωστή καθοδήγηση του δασκάλου, η συνεπής και συνεχής προπόνηση φέρνουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αναλυτικά: Σιαμέτης Νικόλαος πρώτη θέση, Κόμτσιας Κων/νος πρώτη θέση, Παπαγιάννη Αγγελική πρώτη θέση, Κοσμίδης Δημήτριος δεύτερη θέση, Αλεξίου Κων/νος δεύτερη θέση.

Ο Sensei Αντώνης Λεωνίδας 4 dan συνεχάρη όλους τους αθλητές της Hellas Budokai που συμμετείχαν στους αγώνες, για της επιτυχίες τους, για το μαχητικό τους πνεύμα και για την άψογη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των αγώνων, οι οποίοι ήταν από τα dojoτης Καλαμπάκας, της Αθήνας του Αμύνταιου, του Αλμυρού και της Νέας Αγχιάλου. Επίσης ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών που τον εμπιστεύονται απόλυτα τόσα χρόνια και βλέπουν τα παιδιά τους να προοδεύουν, ευχαριστεί τον διοργανωτή των αγώνων κ Καρακασίδη Ιωάννη για τη φιλοξενία του και τη σωστή διοργάνωση των αγώνων. OSU!!!

Βίντεο:

Αλεξίου Κων/νος

Φωτογραφίες: