Με σκοπό τη διάδοση των νεών τεχνικών και των εξειδικευμένων 200416sensei40γνώσεων προς τα νέα κυρίως μέλη - dojo που εντάχθηκαν στην οικογένεια της World Kyokushin Budokai Hellas, o Sensei Παπαπούλιος Ιωάννης Branch Chief WBK Hellas 4 dan και o Sensei Αντώνης Λεωνίδας National Coach WBK Hellas 4 dan, παραχώρησαν την προηγούμενη εβδομάδα τεχνικά σεμινάρια σε Ν. Σμύρνη και Αμύνταιο.

Στα σεμινάρια, τόσο στη σχολή του Senpai Κώστα Ιωαννίδη 1 dan στο Αμύνταιο, όσο και στη σχολή του Γιώργου Ρόμπου και των υιών του Ιωάννη και Κωνσταντίνου στη Νέα Σμύρνη Αττικής, οι διδάσκοντες έδωσαν έμφαση στις ιδιαιτερότητες των τεχνικών του Kyokushin, αλλά και στις λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν τους αθλητές να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στο αγωνιστικό knock down.

Οι αθλητές των δύο dojos με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν και συμμετείχαν ενεργά στα σεμινάρια. Θα πρέπει να πούμε ότι στο πλαίσιο της διάδοσης του Kyokushin Budokai στην Ελλάδα και στο χώρο των πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων, ο κύκλος των σεμιναρίων θα διευρυνθεί προκειμένου αφ'ενός οι αθλητές να κατανοήσουν και εμπεδώσουν καλύτερα τη φιλοσοφία και τις τεχνικές της συγκεκριμένης ΜΜΑ, και αφ'ετέρου να ανέβει ο πήχυς των δυνατοτήτων των αθλητών που θα κληθούν να εκπροσωπήσουν την World Kyokushin Budokai Hellas σε μελλοντικούς αγώνες, πρωταθλήματα, τουρνουά κλπ.

 

Ν. Σμύρνη

Αμύνταιο