Η Σχολή πολεμικών Τεχνών του sensei Αντώνη Λεωνίδα ήταν οικοδεσπότης του διασυλλογικού πρωταθλήματος Βudokai το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 το με τη συμμετοχή 200 αθλητών από όλη την Ελλάδα. Το πρωτάθλημα διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο αλμυρού και τελέστη υπό την αιγίδα τη Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και του δήμου Αλμυρού.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές από 4ων ετών και πάνω αγωνίστηκαν με πάθος και δυναμικότητα διεκδικώντας μια θέση στο βάθρο των νικητών.

Οι κανονισμοί των αγώνων ήταν knockdown πλήρης επαφή στα χτυπήματα, φυσικά όμως με τον κατάλληλο εξοπλισμό για όλους τους αθλητές χωρίς να υπάρχει κανένας κίνδυνος τραυματισμού.

Πλήθος κόσμου, γονείς και φίλοι του αθλήματος κατέκλισαν το στάδιο από το πρωί για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Παρών στο πρωτάθλημα έδωσαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι δήμαρχος Αλμυρού κ Εσερίδης Δημήτριος, ο αντιδήμαρχος Ρούσας Αργύρης, ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου καθηγητής ΤΕΦΑΑ κ Ζαγγελίδης Γεώργιος.

Ο sensei Αντώνης Λεωνίδας θέλει να δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους, να ευχαριστήσει θερμά όλους τους προπονητές και συλλόγους που στήριξαν αυτό το πρωτάθλημα, τον κ Παπαπούλιο Ιωάννη, Νουλα Παναγιώτη από Τρίκαλα, Καλαμπάκα, τον κ Ρόμπο Γεώργιο, Ρόμπο Ιωάννη, Ρόμπο Κων/νο από Αθήνα, τον κ Ιωανίδη Κων/νο από Αμύνταιο Φλώρινα, τον κ Καρκάλη Κων/νο από Καβάλα, τον κ Καρακασίδη Ιωάννη από Θεσσαλονίκη, επίσης όλους τους γονείς που είναι συνέχεια δίπλα μας και στηρίζουν όλη αυτή τη προσπάθεια και τον εμπιστεύονται απόλυτα, αλλά και όλους όσους βοήθησαν ώστε να τεθεί σε λειτουργία αυτό το πρωτάθλημα. OSU.