Επέστρεψε από την Αθήνα γεμάτη εμπειρίες αλλά και διακρίσεις η αποστολή της HELLAS KYOKUSHIN BUDOKAI και συγκεκριμένα η σχολή πολεμικών τεχνών Μαχητές Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου όπου συμμετείχε στο στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Budokai το οποίο διεξήχθη στο γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016. Το εν λόγο πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε υπό τη αιγίδα της ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και συμμετείχαν πάνω από 200 αθλητές. Η αποστολή της Hellas Budokai συνοδευόμενη από τους δάσκαλους sensei Αντώνη Λεωνίδα 4dan και sensei Παπαπούλιο Ιωάννη 4 dan κατάφερε να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή παρουσία αποσπώντας αρκετές πρώτες, δεύτερες και τρίτες θέσεις.

Αναλυτικά για τη σχολή του Αλμυρού: Πρώτες θέσεις: Σιαμέτης Νικόλαος , Γαλάνης Γεώργιος , Μηλιώνης Δημήτριος , Κοσμίδης Δημήτριος , Μπραζογούλας Ιωάννης , Παπαγιάννη Αγγελική. Δεύτερες θέσεις: Μακρής Μιχάλης , Καλτσάς Γεώργιος , Καλαντζής Κων/νος , Καλαντζής Γεώργιος ,Μηλιώνη Ευτυχία ,Γκρίνιας Σπυρίδων , Γκρίνια Παρασκευή , Ζάχος Ηλίας. Τρίτες θέσεις: Στουρνάρας Μιχάλης ,Μπραζογούλα Ευαγγελία.

Για τη σχολή της Νέας Αγχιάλου , Αλεξίου Κων/νος πρώτη θέση , Κόμτσιας Κων/νος δεύτερη θέση.

Ο δάσκαλος sensei Αντώνης Λεωνίδας έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των αθλητών, άλλωστε και οι ίδιοι αθλητές δείχνουν με τις επιτυχίες τους ότι εκτελούν κατά γράμμα τις οδηγίες του δασκάλου τους φτάνοντας στο επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε πρωτάθλημα.

Παρόν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα έδωσε ο πρόεδρος της ΕΦΕΟΖΖ Πουλικήδης Αναστάσιος και η Γενική Γραμματέας Χαριτοπούλου Μαρία.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στο διοργανωτή σύλλογο από την Αθήνα Γενναίοι με δάσκαλο τον κύριο Ρόμπο Γεώργιο για την άψογη φιλοξενία και λειτουργία του πρωταθλήματος.

Τέλος ο δάσκαλος των Μαχητών απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τον αθλητών γιατί τον εμπιστεύονται απόλυτα αφού τόσα χρόνια βλέπουν τα παιδιά τους να βελτιώνονται τόσο τεχνικά άλλα και η συμπεριφορά τους αλλάζει πάντα προς το καλύτερο. osu.