Η Ελληνική ψυχή δεν πεθαίνει ποτέ και αυτό το έδειξαν οι Μαχητές της Hellas Budokai όπου κατάφεραν να υψώσουν την Ελληνική σημαία ανάμεσα από 25 χώρες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kyokushin Budokai που διεξήχθη στην πόλη Lorca της Ισπανίας στις 14 Νοεμβρίου 2015.

Από την πόλη του Αλμυρού του sensei Αντώνη Λεωνίδα η Τσινίκα Μαριάννα αναδείχτηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κατηγορία των -17 χρονών +65 κιλά και ο Ζάχος Ηλιας στην κατηγορία των -17 χρονών -80 κιλα κατέλαβε την Τρίτη παγκόσμια θέση. Από τη σχολή των Μετεώρων του sensei Παπαπούλιου Ιωάννη συμμετείχαν οι αθλητές Γκλάρα Στεφάνια, Γκλάρας Ιωάννης, Ζιώγας Γεώργιος, Βάλας Κων/νος, Νούλας Παναγιώτης με τον Βάλα Κων/νο να καταλαμβάνει την Τρίτη παγκόσμια θέση. Το επίπεδο των αθλητών ήταν πολύ υψηλό.

Διοργανωτής του πρωταθλήματος ήταν η παγκόσμια οργάνωση World Kyokushin Budokai με πρόεδρο τον hanshi Pedro Roiz 8 dan. Παρών στο πρωτάθλημα έδωσε και ο θρυλικός Kaicho Jon Bluming 10 dan ιδρυτής τις παγκόσμιας οργάνωσης international budokai kan. Ο sensei Αντώνης Λεωνίδας 4 dan ως εθνικός προπονητής της Ελληνικής αποστολής έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των αθλητών και τους συνεχάρη για την επιτυχία τους. Να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στους αθλητές μας και να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας για την οικονομική στήριξη των αθλητών.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 1. Δημητρίου Σπύρος Θερμοϋδραυλικός - Ν. Αγχίαλος
 2. Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Σπύρος Κοντοστάθης - Αλμυρός
 3. Καφέ Μπαρ Cielo - Παραλία Ν.Αγχιάλου
 4. Καφέ – Αναψυκτήριο Θανάσης Σταθακόπουλος - Αλμυρός
 5. Ζαχαροπλαστείο Καραμελίνο - Ν. Αγχίαλος
 6. Καφέ Αναψυκτήριο Unique - Αλμυρός
 7. Ψαροταβέρνα – Ψησταριά – Ουζερί Η Γαλήνη - Ν.Αγχίαλος
 8. Πλατής Χρήστος Αρμεκτικά – Συντηρίσεις Αρμεκτικών - Αλμυρός
 9. Smart café - Πεζόδρομος Αλμυρού
 10. Νακος Ηλίας Εικόνα – Ηχος – Επίπλο - Αλμυρός
 11. Κομμωτήριο Καραψιάς Γεώργιος - Αλμυρός
 12. Μανάβικο Γαρδικλής Γεώργιος - Αλμυρός
 13. Πίτσα - Αλμυρός
 14. Πρατήριο Καυσήμων Πετράκης Θεοδώσης
 15. Κτηνιατρείο Γερογιάκομος Νικόλαος - Αλμυρός