Την περασμένη Κυριακή 05-04-15 πραγματοποιήθηκε000 το 5ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στη Θήβα όπου η HELLAS BUDOKAI έδωσε το παρόν.

Την αποστολή της Hellas Budokai συνόδευσαν οι επικεφαλείς sensei Αντώνης Λεωνίδας και sensei Παπαπούλιος Ιωάννης.

Συγκεκριμένα η σχολή των Μαχητών απέκτησε επιτυχίες και σε αυτήν τη διοργάνωση όπως η Παπαγιάννη Αγγελική γεννηθείς το 2004 κατέλαβε την 1η θέση, η Τσινίκα Μαριάννα γεννηθείς το 1998 την 2η θέση, ο Γκρίνιας Σπυρίδων γεννηθείς το 2002 την 3η θέση, η Κυριέρη Δάφνη γεννηθείς το 2000 την 3η θέση και ο Μπραζογούλας Ιωάννης γεννηθείς το 2005 την 4η θέση.

Αξίζει να αναφερθεί πως το επίπεδο τον αθλητών ήταν αρκετά υψηλό και ειδικά οι αθλήτριες μας Κυριέρη Δάφνη και Τσινίκα Μαριάννα αγωνίστηκαν και οι δύο με παγκόσμιες πρωταθλήτριες του 2015 και παρόλο αυτά αγωνίστηκαν ισάξια και με πολύ μικρή διαφορά δεν κατάφεραν να κερδίσουν.

Το Ζίου Ζίτσου είναι άθλημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ο αθλητής καλείτε να μάθει τρείς πολεμικές τέχνες για να μπορέσει να αγωνιστεί, το πρώτο μέρος είναι το karate, το δεύτερο σκέλος είναι οι ρήψεις του judo και το τρίτο κομμάτι είναι οι τεχνικές εδάφους δηλαδή Brazilian jiu jitsu.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους.