Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4 winter camp της HELLAS BUDOKAI το σαββατοκύριακο 7/8 Φεβρουαρίου 2015 στο Περτούλι Τρικάλων με επίσημο καλεσμένο τον Ισπανό δάσκαλο και πρόεδρο της World Kyokushin Budokai Hanshi Pedro Roiz 8 Dan αλλά και τον παγκόσμιο πρωταθλητή sensei Augustin Alcazar 3 dan.

Πρωτεργάτες αυτού του θεσμού ήταν οι επικεφαλείς της hellas budokai sensei Αντώνης Λεωνίδας και Παπαπούλιος Ιωάννης. Οι Ελληνες αθλητές γνωρίζοντας πλέον καλύτερα τον Ισπανό δάσκαλο απολαμβάνουν περισσότερο τις προπονήσεις μαζί του και από την αρχή το κλίμα ήταν οικείο για όλους τους αθλητές.

Το Σάββατο στις 7 Φεβρουαρίου αφού αθλητές και δάσκαλοι κατέφθασαν στην Ελάτη Τρικάλων στον ξενώνα Παπαναστασίου ετοιμάστηκαν και ξεκίνησαν στις 13:00 η ώρα το μεσημέρι την πρώτη προπόνηση όπου ανέδειξαν παραδοσιακές τεχνικές του Kyokushin Budokai στην ύπεθρο όπου δυσκόλευε τις ασκήσεις και έβγαζε ένα μαχητικό πνεύμα από ολους. Στο τέλος της πρώτης προπόνησης καθώς ολοκληρώθηκε, οι παρευρισκόμενοι ευχαριστήθηκαν την προσφορά του σαλέ, το ζεστό τσάι συνοδευμένο από ένα κομμάτι κέικ που θα τους έκανε να αποκτήσουν τις χαμένες τους δυνάμεις. Το βράδυ έγινε η κοπή της βασιλόπιτας και η βράβευση των επίλεκτων αθλητών που συμμετέχουν σε αγώνες. Ακολούθησε το βραδινό γεύμα σε ζεστό και φιλικό περιβάλλον για όλους τους Μαχητές.

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η 2 προπόνηση με ασκήσεις δύναμης δείχνοντας την καλή φυσική κατάσταση και αντοχή των αθλητών. Τέλος το σεμινάριο ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την απονομή διπλωμάτων όπου υλοποίησε ο Hanshi Pedro Roiz δίνοντας και τα συγχαρητήρια του στον καθένα ξεχωριστά. Μίλησε για την καταπληκτική δουλειά των δασκάλων που απεικονίζεται μέσα από τους αθλητές. Μας αποχαιρέτησε γλυκά και έτσι το 4 Winter Camp έκλεισε με τις καλύτερες εμπειρίες για όλους.