Επέστρεψε από την Αθήνα γεμάτη εμπειρίες αλλά και διακρίσεις η αποστολή της σχολής πολεμικών τεχνών Μαχητές Αλμυρού όπου συμμετείχε στο International Open Championship JU-JITSU - ACROPOLIS 2014 το οποίο διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο ολυμπιακού χωριού το διήμερο 6-7 Δεκεμβρίου 2014. Η Αλμυριότικη αποστολή συνοδευόμενη από τον δάσκαλό τους αλλά και αναγνωρισμένο πτυχιούχο προπονητή Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού sensei Αντώνη Λεωνίδα συμμετείχε πρώτη φορά σε ένα τόσο μεγάλο και υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα όπου οι συμμετοχές των αθλητών ξεπέρασαν τα 1200 άτομα από 72 συλλόγους .

Στην κατηγορία ανδρών ο Μπάρδας Τριαντάφυλλος κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση κατέκτησε την δεύτερη θέση κερδίζοντας δύο αγώνες και χάνοντας στον τρίτο όπου ήταν και ο τελικός , ενώ στην επόμενη κατηγορία ο Κοκομέτσι Λούις δεν τα κατάφερε καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση .

Στην κατηγορία των -12 ετών ο αθλητής της σχολής μας Χατζέλας Γεώργιος κάνοντας μια πολύ καλή παρουσία δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο τον νικητών χάνοντας στα σημεία από τον αντίπαλό του.

Στην κατηγορία των –15 ετών ο Χατζέλας Κων/νος δεν είχε την τύχη με το μέρος του ενώ έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση έχασε τον αγώνα στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Πολλά μπράβο αξίζουν αυτοί οι αθλητές αφού το λέει η καρδιά τους εφόσον μπορούν και αγωνίζονται με επιτυχία σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις.

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ήταν ένα βήμα πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα jiu jitsu το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα τέλη Ιανουαρίου όπου να τονίσουμε οι πρωταθλητές μοριοδοτούνται από το Ελληνικό κράτος.

Ο δάσκαλος των Μαχητών συνεχάρη τους αθλητές του για την επιτυχία τους και δίνουν όλοι ραντεβού για το πανελλήνιο πρωτάθλημα BUDOKAI που θα διεξαχθεί στην Καλαμπάκα την Κυριακή 14-12-2014. Καλή επιτυχία.