Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου και Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών των αθλητών της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μαχητές με υπεύθυνο προπονητή και δάσκαλο τον sensei Αντώνη Λεωνίδα 3 dan...

Για την εξέταση των αθλητών προσκλήθηκε και παρευρέθηκε ο προπονητής sensei Παπαπούλιος Ιωάννης.

... Η εμπιστοσύνη των γονέων στο πρόσωπο του δασκάλου της σχολής sensei Αντώνη Λεωνίδα είναι εμφανής όλα αυτά τα χρόνια αφού συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των μαθητών με αποτέλεσμα πλέον οι πολύωρες εξετάσεις των αθλητών να απαιτούν πάνω από μια μέρα για να ολοκληρωθούν. Συνολικά εξετάστηκαν 6 τμήματα, τρία την Τετάρτη και τρία την Πεμπτη.

Όλοι οι αθλητές εξετάστηκαν στην πολεμική τέχνη του KYOKUSHIN BUDOKAI σύμφωνα με την ύλη της παγκόσμιας ομοσπονδίας η οποία περιλαμβάνει τεχνικές χτυπημάτων, παραδοσιακό kyokushin budokai, κάτας, ρήψης, τεχνικές εδάφους αλλά και αγωνιστικό knock down. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης έκδηλα ακόμα και στον πιο άπειρο θεατή ήταν τα στοιχεία της άρτιας τεχνικής κατάρτισης των αθλητών, της επιβαλλόμενης πειθαρχίας, αλλά και της ψυχικής δύναμης που διαθέτουν όλοι οι αθλητές της σχολής. Εντύπωση για μια ακόμη φορά προκάλεσε η προσεγμένη αθλητική συμπεριφορά των εξεταζομένων ακόμα και αυτών των πιο μικρών ηλικιών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επιτυγχάνοντας στην πλειοψηφία τους να προαχθούν και να λάβουν την ζώνη της επόμενης ανώτερης κατηγορίας.

O sensei Αντώνης Λεωνίδας 3 dan, ευχαρίστησε τους εξεταστές για την πολύτιμη παρουσία και συνδρομή τους και συνεχάρη όλους τους αθλητές για την επιτυχία τους.