Εγκαίνια και αγιασμός πραγματοποιήθηκαν στη σχολή πολεμικών τεχνών του κ Αντώνη Λεωνίδα στον Αλμυρό την Παρασκευή 03-10-14 στις 19:30 το απόγευμα παρουσία πλήθους κόσμου.

Επίσημοι προσκεκλισμένοι τις σχολής ήταν ο δήμαρχος Αλμυρού κ Εσερίδης Δημήτριος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου κ Πουλικήδης Αναστάσιος μαζί με τη Γενική Γραμματέα κ Χαριτοπούλου Μαρία, ο επικεφαλής της BUDOKAI HELLAS κ Παπαπούλιος Ιωάννης και εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ Μαγνησίας κ Διανέλος Ζήσης και Παπαρίζος Ευάγγελος.

Μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού ο προπονητής της σχολής κ Αντώνης Λεωνίδας ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές καλή χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν.

Στη συνέχεια έγιναν οι απονομές των μαύρων ζωνών στους αθλητές οι οποίοι είχαν εξεταστεί το καλοκαίρι. Να τονίσουμε πως ο Κλησιάρης Φώτης και Πλατανιά Εμμανουέλλα κατέχουν τον βαθμό του 1ου DAN και παρέλαβαν την κεντημένη ζώνη με το όνομα τους κατευθείαν από την παγκόσμια οργάνωση WKB world kyokushin budokai, ενώ ο Χατζέλας Κων/νος , ο Χατζέλας Γεώργιος , η Πλατανιά Αλεξάνδρα και η Πάσιου Ελένη λόγο πιο μικρής ηλικίας πήραν το δίπλωμα της μαύρης ζώνης junior. Τις απονομές τις έκαναν ο πρόεδρος της ΕΦΕΟΖΖ και ο δήμαρχος Αλμυρού.

Στη συνέχεια ακολούθησαν εντυπωσιακές επιδείξεις πολεμικών τεχνών από όλους τους αθλητές τις σχολής μας.

Το θέαμα που παρακολούθησαν οι γονείς των αθλητών και οι φίλοι του αθλήματος που παρευρέθηκαν ήταν μοναδικό καθώς οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό παρουσιάζοντας τις αληθινές πολεμικές τέχνες που διδάσκουμε .

Ο δάσκαλος των Μαχητών sensei Αντώνης Λεωνίδας ευχαριστεί όλους τους αθλητές για την προσπάθεια που κάνανε, γιατί δουλέψανε πάρα πολύ και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε, ευχαριστεί τους επίσημους προσκεκλημένους, τους γονείς των παιδιών αλλά και την εφημερίδα Λαός του Αλμυρού όπου είναι συνέχεια δίπλα μας.

OSU