Στις 25/06/2014 υλοποιήθηκαν στην σχολή των ΜΑΧΗΤΩΝΜΑΥΡΕΣ ΖΩΝΕΣ  120 - Αντίγραφο οι εξετάσεις Μαύρων ζωνών junior της HELLAS BUDOKAI KAN. Παρών στις εξετάσεις ήταν ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ. (Ελληνικής Φίλαθλος Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου) Κύριος Πουλικίδης Αναστάσιος όπου ο ίδιος μπήκε στον ρόλο του εξεταστή μαζί με τους επικεφαλείς της HELLAS BUDOKAI κύριο Αντώνη Λεωνίδα και κύριο Γαλλιό Κων/νο καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε η BUDOKAI KAN HELLAS αποτελεί κλάδο άθλησης της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ.

Τέσσερις αθλητές τις σχολής μας οι .. Χατζέλας Κων/νος , Πλατανιά Αλεξάνδρα , Πάσιου Ελένη , Χατζέλας Γεώργιος καθώς και ένας αθλητής από τη σχολή του Παλαμά Καρδίτσας ο Κυρίκος Δημήτριος έπειτα από έξι χρόνια εντατικής προπόνησης στην πολεμική τέχνη που έχουν επιλέξει ήρθε η ώρα της δικαίωσης , της στιγμής που όλοι οι αθλητές περιμένουν με ανυπομονησία της απόκτησης της μαύρης ζώνης.

Εξετάστηκαν σε όλη την ύλη Budokai για 4 ώρες ασταμάτητα παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους. Αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο καθώς έβγαλαν εις πέρας το πιο δύσκολο κομμάτι της εξέτασης αυτό των 30 συνεχόμενων αγώνων knock down πλήρους επαφής αλλά και αγώνων jiu jitsu.

Όλοι οι αθλητές κατάφεραν και πέρασαν στον επόμενο βαθμό και κατέκτησαν την μαύρη ζώνη junior με τεράστια επιτυχία .

Στο τέλος των εξετάσεων έγινε η απονομή των μαύρων ζωνών στους αθλητές από τον ίδιον τον Πρόεδρο ο οποίος τόνισε πως έμεινε εντυπωσιασμένος από τις εξετάσεις και από το επίπεδο των αθλητών μας και ακόμα πως ήταν από τις λίγες φορές στην ζωή του που έχει παρακολουθήσει τόσο δυναμικές και υψηλού επιπέδου εξετάσεις. Ανέφερε στους αθλητές την αξία που έχει η μαύρη ζώνη και πως από δω και πέρα στην ουσία ξεκινάει η πολεμική τέχνη. Έδωσε συγχαρητήρια στους προπονητές για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν και τόνισε πως η HELLAS BUDOKAI έχει αναπτυχθεί αρκετά και πως το μέλλον της αναμένεται πολύ καλύτερο .

Ο Δάσκαλος των Μαχητών sensei Αντώνης Λεωνίδας ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο για την παρουσία του στην σχολή μας , συνεχάρη όλους τους αθλητές για την επιτυχία τους, αλλά και τους γονείς αυτών για την συμπαράσταση και εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.