Την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις έγχρωμωνΕΓΧΡΩΜΕΣ ΖΩΝΕΣ  73 ζωνών των αθλητών τηςΣχολής Πολεμικών Τεχνών Μαχητές με υπεύθυνο προπονητή και δάσκαλο τονsensei Αντώνη Λεωνίδα 3 dan...

Για την εξέταση των αθλητών προσεκλήθησαν και παρευρέθησαν οι επικεφαλής της Hellas Budokai Kan: sensei Γάλλιος Κωνσταντίνος 4 dan και sensei Παπαπούλιος Ιωάννης 3 dan.

... Η εμπιστοσύνη των γονέων στο πρόσωπο του δασκάλου της σχολής sensei Αντώνη Λεωνίδα είναι εμφανής όλα αυτά τα χρόνια αφού συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των μαθητών με αποτέλεσμα πλέον οι πολύωρες εξετάσεις των αθλητών να απαιτούν πάνω από μια μέρα για να ολοκληρωθούν. Οπότε αυτή τη φορά εξετάσθηκαν μόνο οι μαθητές των κατηγοριών παίδων, παμπαίδων και εφήβων ενώ το τμήμα ανδρών – γυναικών θα εξεταστεί στα μέσα Ιουλίου.

Όλοι οι αθλητές εξετάστηκαν στην πολεμική τέχνη του KYOKUSHIN BUDOKAI σύμφωνα με την ύλη της παγκόσμιας ομοσπονδίας η οποία περιλαμβάνει τεχνικές χτυπημάτων, παραδοσιακό kyokushin budokai, κάτας, ρήψης, τεχνικές εδάφους αλλά και αγωνιστικό knock down. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης έκδηλα ακόμα και στον πιο άπειρο θεατή ήταν τα στοιχεία της άρτιας τεχνικής κατάρτισης των αθλητών, της επιβαλλόμενης πειθαρχίας, αλλά και της ψυχικής δύναμης που διαθέτουν όλοι οι αθλητές της σχολής. Εντύπωση για μια ακόμη φορά προκάλεσε η προσεγμένη αθλητική συμπεριφορά των εξεταζομένων ακόμα και αυτών των πιο μικρών ηλικιών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επιτυγχάνοντας στην πλειοψηφία τους να προαχθούν και να λάβουν την ζώνη της επόμενης ανώτερης κατηγορίας.

O sensei Αντώνης Λεωνίδας 3 dan, ευχαρίστησε τους εξεταστές για την πολύτιμη παρουσία και συνδρομή τους και συνεχάρη όλους τους αθλητές λέγοντάς τους πως όταν υπάρχει θέληση, υπομονή, επιμονή, πειθαρχεία και σκληρή δουλειά μπορούν να καταφέρουν πολλά και αυτό το αποδεικνύουν οι προσωπικές τους επιτυχίες. Τους συμβούλεψε δε, τώρα που απέκτησαν τις επόμενες ζώνες , να έχουν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους πως το σημαντικό δεν είναι να φορούν μια ζώνη γύρω από τη μέση, αλλά το κατά πόσο αξίζουν να τη φορούν, γεγονός που ως αθλητές καλούνται να το αποδεικνύουν καθημερινά, όχι μόνο με τις μαχητικές τους ικανότητες, αλλά και με τη συνολική συμπεριφορά τους εντός και εκτός σχολής.

Τέλος ευχόμενος καλό καλοκαίρι ανανέωσε το ραντεβού για τις αρχές του ερχόμενου Σεπτέμβρη.