Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Hellas Budokai Kan διοργάνωσε το 4ο  Summer Training on the beach στην παραλία της Νέας Αγχιάλου την περασμένη Κυριακή 15/6/14. Μικροί και μεγάλοι αθλητές διαφόρων ηλικιών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας συμμετείχαν στη αθλητική εκδήλωση που θα λέγαμε ότι αποτελεί την πιο δυνατή πρόγευση λίγες μέρες πριν το 2ο Summer Camp Kyokyshin-Budokai το οποίο διοργανώνει και πάλι η HELLAS BUDOKAI στους Νέους Πόρους Πιερίας την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

Οι παρευρισκόμενοι αθλητές επέδειξαν πειθαρχία και πάθος στις ασκήσεις τους και ανέδειξαν με την όλη εικόνα τους τη φιλοσοφία του Kyokyshin-Budokai κατά τη διάρκεια της σκληρής προπόνησης στην οποία υποβλήθηκαν. Τα ίδια χαρακτηριστικά γνωρίσματα διαθέτουν και οι επικεφαλής της Hellas Budokai Kan που καθοδηγούσαν τους αθλητές στο ειδικά διαμορφωμένο ημερήσιο πρόγραμμα.

Άλλωστε οι Αντώνης Λεωνίδας 3 dan, Παπαπούλιος Ιωάννης 3 dan και Αθανάσιος Τζήρας 2 dan (ο Κωνσταντίνος Γαλλιός, 4 dan, δεν μπόρεσε να συμμετάσχει λόγω έκτακτων ανειλημμένων υποχρεώσεων), έχουν αποδείξει την ικανότητά τους, όλα αυτά τα χρόνια, ως δάσκαλοι πολεμικών τεχνών διδάσκοντας όχι μόνο τις τεχνικές, αλλά και τη βαθύτερη φιλοσοφία (των πολεμικών τεχνών) στους μαθητές τους.