Μετά από τέσσερα χρόνια λειτουργιάς του Αθλητικού Συλλόγου ΜΑΧΗΤΕΣ στην Ευξεινούπολη Αλμυρού η σχολή μεταφέρθηκε στον Αλμυρό δίπλα στα ΚΤΕΛ όπου την πρώτη μέρα λειτουργίας, την Δευτέρα 31/03/14, πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών. Με την πρώτη επαφή της σχολής όλοι οι αθλητές έδειχναν ενθουσιασμένοι περιμένοντας με λαχτάρα να απολαύουν τον νέο τους χώρο όπου καλύπτει 300 τ.μ.

Παρόν στις εξετάσεις ως εξεταστές ήταν οι προπονητές Παπαπούλιος Ιωάννης και Τζήρας Αθανάσιος. Από την αρχή ως το τέλος των εξετάσεων πλήθος κόσμου παραβρέθηκε χειροκροτώντας την καλοστημένη δουλεία που έγινε με μεράκι και όρεξη για να γίνει καλύτερη η συνεργασία των αθλητών με τον χώρο και τον δάσκαλο τους. Οι γονείς των αθλητών έμειναν πολύ ευχαριστημένοι και έδωσαν και αυτοί με τη σειρά τους τα συγχαρητήρια στον δάσκαλο Κύριο ΑΝΤΩΝΗ ΛΕΩΝΙΔΑ. Μια νέα εποχή ξεκινάει για τους ΜΑΧΗΤΕΣ με ανανεωμένο χώρο και ανανεωμένη διάθεση.

Τέλος ο sensei ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις και ευχαρίστησε θερμά όλους όσους βοήθησαν με υπευθυνότητα για αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα ώστε να μπορέσει να στηθεί σωστά η καινούρια σχολή. Να τονίσουμε πως η καινούρια σχολή των ΜΑΧΗΤΩΝ διαθέτει όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη σωστή εκπαίδευση των αθλητών αλλά και για την άθληση τους ξεχωριστά καθώς διαθέτει και επαγγελματικό Ring.

Επόμενη δραστηριότητα για τους Μαχητές είναι το πρωτάθλημα BUDOKAI – JIU JITSU που θα διεξαχθεί στην Καλαμπάκα την Κυριακή 06-04-2014 όπου η σχολή μας θα συμμετάσχει με αρκετούς αθλητές.