Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο winter camp Kyokushin Budokai στο Περτούλι Τρικάλων στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2014 με επίσημο προσκαλεσμένο τον μεγάλης φήμης Ισπανό δάσκαλο και πρόεδρο της WORLD KYOKUSHIN BUDOKAI Hanshi PEDRO ROIZ 8 dan.
Μοναδική ήταν η εμπειρία για τους Μαχητές Αλμυρού και Ν.Αγχιάλου καθώς και του Δασκάλου τους sensei Αντώνη Λεωνίδα καθώς γνώρισαν από κοντά έναν μεγάλο δάσκαλο των πολεμικών τεχνών όπου διδάχτηκαν από αυτόν, εντυπωσιάστηκαν με την τεχνική του , αλλά και με το μεγαλείο της ψυχής του.poster-winter-2014

Το Σάββατο στις 25 Ιανουαρίου όταν οι αθλητές από διαφόρους συλλόγους και οι επικεφαλής Αντώνης Λεωνίδας , Γαλλιός Κων/νος , Παπαπούλιος Ιωάννης μαζί με τον Ισπανό εκπρόσωπο και το επιτελείο του κατέφθασαν στην Ελάτη Τρικάλων στον ξενώνα Παπαναστασίου , ετοιμάστηκαν και ξεκίνησαν στις 1 η ώρα το μεσημέρι την πρώτη προπόνηση όπου ανέδειξαν παραδοσιακές τεχνικές του Kyokushin Budokai. Όλοι οι παρευρισκόμενοι αθλητές   ενθουσιασμένοι απολάμβαναν τον συνδυασμό της άθλησης με το χιονισμένο τοπίο. Ύστερα στο τέλος της προπόνησης πέρασαν όλοι οι αθλητές για μια προσφορά του σαλέ για να χαλαρώσουν με ζεστό τσάι και κέικ ώστε να ανακτήσουν και πάλι τις δυνάμεις τους.

Το βράδυ βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές της οργάνωσης οι οποίοι αγωνίζονται σε επίλεκτους αγώνες καθώς και οι διαιτητές – κριτές . Από τη σχολή των Μαχητών βραβεύτηκαν ως επίλεκτοι αθλητές ο Μπάρδας Τριαντάφυλλος , ο Καψόπουλος Νικόλαος , ο Γαρδικλής Νικόλαος και ως κριτής – διαιτητής ο Ρουπακιάς Στυλιανός .Έγινε η κοπή της πίτας με την παρουσία του κύριου Hanshi Pedro Roiz 8 dan όπου δόθηκαν ευχές και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους αλλά και ένα θερμό χειροκρότημα για τους Έλληνες επικεφαλής για την οργάνωση και την υπευθυνότητα του εξελισσομένου Winter Camp. Και αφού όλοι οι αθλητές φάγαμε όλοι μαζί δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα με γέλια και φιλική κουβέντα δείχνοντας πως είναι μία μεγάλη οικογένεια.

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου υλοποιήθηκε η δεύτερη προπόνηση με δυναμικές ασκήσεις στο χιόνι δείχνοντας την πειθαρχία των αθλητών ανεβάζοντας τον πήχη και τον βαθμό δυσκολίας ψηλά. Παρόλα αυτά οι αθλητές του Kyokushin Budokai δείχνουν να μην πτοούνται και αντί να σταματούν προτρέπουν και άλλους να ακλουθούν. Το κρύο και το χιόνι δεν στάθηκε εμπόδιο για να αναδεχθεί η δύναμη τους.

Στο τέλος του σεμιναρίου μαζεύτηκαν όλοι οι αθλητές στο ξενοδοχείο για την απονομή διπλωμάτων όπου την πραγματοποίησε ο Hanshi Pedro Roiz δίνοντας στον καθένα ξεχωριστά τα συγχαρητήρια του. Μίλησε για το πόσο ικανοποιημένος έμεινε από τις αποδόσεις των παιδιών για την εξαιρετική δουλειά των δασκάλων τους και μας αποχαιρέτισε όλους θερμά. Το 3ο winter camp μας έδωσε όλους μια πραγματική εμπειρία όπου θα κρατήσουμε για πάντα και μας ένωσε ακόμη πιο πολύ.

Από τους Μαχητές συμμετείχαν οι εξής αθλητές: Γώγος Κων/νος, Γαρδικλής Νικόλαος, Κλησιάρης Φώτης, Ξυδοπούλου Μαρία, Πάσιου Ελένη, Πατσιαούρας Γεώργιος, Μπάρδας Τριαντάφυλλος, Δεληκώστας Ιωάννης, Κολώνης Γεώργιος, Ρουπακιάς Στυλιανός, Σακομήτρος Νικόλαος, Κέκος Σπύρος, Καψόπουλος Νικόλαος, Ιωάννου Δήμητρα, Μαμούρας Αθανάσιος, Μαμούρα Αποστολία, Στατήρας Δημήτριος, Προύθι Αντριάνο, Παπουτσής Ιωάννης.

Ένα μεγάλο OSU σε όλους και ραντεβού για την επόμενη χρονιά.