Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητές  διοργάνωσε το 3ο summer training kyokushin budokai με μεγάλη επιτυχία στην παραλία της Νέας Αγχιάλου την περασμένη Δευτέρα 17-06-2013.

 Μικροί και μεγάλοι αθλητές του Α.Σ. ΜΑΧΗΤΕΣ από Ευξεινούπολη , Αλμυρό και Ν. Αγχίαλο μαζί με τον δάσκαλο τους sensei Αντώνη Λεωνίδα , αλλά και τους προπονητές και επικεφαλείς της οργάνωσης Hellas Budokai kan τον κ. Γαλλιό Κων/νο και Παπαπούλιο Ιωάννη  έδωσαν το παρών στην παραλία για μια ξεχωριστή και διαφορετική προπόνηση εκτός των εγκαταστάσεων  της σχολής .

 Η προπόνηση ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα μπροστά από το καφέ-restorant Γαλαξίας. Πλήθος κόσμου ,όπως γονείς και φίλοι του αθλήματος συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν το εντυπωσιακό θέαμα που προσέφεραν οι Μαχητές .

 Η προπόνηση για τους μικρούς αθλητές περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης , αγωνιστικές τεχνικές και όλα αυτά βέβαια με τη μορφή παιχνιδιού.

 Οι μεγαλύτεροι αθλητές   είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν πιο δυνατά  σε περισσότερες και πιο δύσκολες ασκήσεις  και τεχνικές.

 Να ευχαριστήσουμε θερμά το εστιατόριο Γαλαξίας του κυρίου Δημήτρη Ψεύτογλου  για την φιλοξενία του  αλλά και για την προσφορά χυμών στους αθλητές μας .

 Τέλος ο δάσκαλος των Μαχητών sensei Αντώνης Λεωνίδας ευχαριστεί θερμά όλους τους γονείς για την συμπαράσταση τους σε κάθε μας βήμα αλλά και για την  εμπιστοσύνη που του δείχνουν .

Η φετινή χρονιά για τους Μαχητές θα κλείσει με τις προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών που θα πραγματοποιηθούν στην Ευξεινούπολη Αλμυρού.