13 Χρυσά μετάλλια , 21 Ασημένια και 7 Χάλκινα ήταν οι απολαβές των ΜΑΧΗΤΩΝ και του Δασκάλου τους κ. Αντώνη Λεωνίδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αυτοάμυνας (KYOKUSHIN FIGHTING STYLES) που διεξήχθη στην πόλη της Καλαμπάκας την προηγούμενη Κυριακή 11-11-2012 με τη συμμετοχή 250 αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Αθλητές από 5 ετών και άνω και από κάθε γωνιά της Ελλάδας όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Θήβα, Λαμία, Λάρισα, Παλαμά, Καλαμπάκα, Ν.Αγχίαλος, Ευξεινούπολη και Αλμυρό αγωνίστηκαν όλοι στην πολεμική τέχνη του KYOKUSHIN KARATE με όρους knockdown πλήρους επαφής και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για μια θέση στο βάθρο.

Το εν λόγο πρωτάθλημα έγινε σε δύο μέρη:

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε στις 10 το πρωί με τις κατηγορίες των πανπαίδων, παίδων, κορασίδων, νέων, ανδρών και γυναικών όπου λειτουργούσαν 2 tatami και το ring ταυτόχρονα για τη μη καθυστέρηση των αγώνων , ενώ οι απονομές των αθλητών γινόταν κατευθείαν μετά το τέλος της κατηγορίας τους.

Το δεύτερο μέρος ήταν η βραδιά των πρωταθλητών όπου επίλεκτοι πρωταθλητές του kyokushin karate αγωνίστηκαν πάνω στο ringμε όρους knockdown kyokushin karate με γυμνά χέρια χωρίς προστατευτικά σε τρείς γύρους των δύο λεπτών ο καθένας προσφέροντας πλούσιο θέαμα σε όλους τους παρευρισκόμενους φίλους του αθλήματος που κατέκλισαν το κλειστό γήπεδο της Καλαμπάκας.

Ο αθλητής των Μαχητών Καψόπουλος Νικόλαος αν και μόλις 16 ετών κατάφερε να αναδειχτεί ο καλύτερος Μαχητής τις Ελλάδος στην κατηγορία του καθώς κέρδισε με knockout τον κατά 4 χρόνια μεγαλύτερο αντίπαλο του στα μέσα του πρώτου γύρου χωρίς να του αφήσει περιθώρια αντίδρασης.

Ο δάσκαλος από τους Μαχητές κ. Αντώνης Λεωνίδας συνεχάρη όλους τους αθλητές για την μεγάλη τους επιτυχία αλλά και το ήθος και την συμπεριφορά που έδειξαν στους αγώνες και τόνισε πως με πειθαρχεία και σωστή προπόνηση μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.