Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών Ιούλιος 2020

Ολοκληρώθηκαν με τεράστια επιτυχία οι καλοκαιρινές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στη σχολή πολεμικών τεχνών Μαχητές Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου . Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν σε δύο ημέρες στις 17 Ιουλίου και 21 Ιουλίου 2020 αντίστοιχα .

Στις εξετάσεις συμμετείχαν αθλητές οι οποίοι ξεκίνησαν έγκαιρα τις προπονήσεις τους ,όπου προετοιμάστηκαν και προπονήθηκαν εντατικά και σκληρά κάτω από την επίβλεψη του δασκάλου Shihan Λεωνίδα Αντώνη , μετά την επανεκκίνηση της σχολής μας στις 1 Ιουνίου και έπειτα από 3 σχεδόν μήνες καραντίνας.

Οι αθλητές εξετάστηκαν στην ύλη της πολεμικής τέχνης Budokai όπου είναι η βασική πολεμική τέχνη που διδάσκει η σχολή μας η οποία αναλυτικά περιλαμβάνει το Kyokushin karate , το Jiu Jitsu και το Kick Boxing . Στο κομμάτι του Kyokushin karate όπου είναι κ η μεγαλύτερη εξέταση του αθλητή οι αθλητές εξετάζονται σύμφωνα με τα Ιαπωνικά πρότυπα που ορίζει η παγκόσμια οργάνωση I.K.O. NAKAMURA ( International Karate Organization Kyokushinkaikan Nakamura) όπου η σχολή μας είναι ενεργό μέλος και ο Shihan Λεωνίδας Αντώνης Branch Chief , εκπρόσωπος Ελλάδος .

Οι προσκεκλημένοι δάσκαλοι και συνεργάτες , από τον Παλαμά Καρδίτσας Shihan Γαλλιός Κων/νος , από την Λάρισα Shihan Τζήρας Αθανάσιος και Sensei Δαλαμάγκας Γεώργιος έπειτα από τις πολύωρες και απαιτητικές εξετάσεις και κρίνοντας το τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών έδωσαν την έγκρισή τους ώστε οι εξεταζόμενοι να μεταβούν στο επόμενο επίπεδο, επιβραβεύοντας έτσι τις προσπάθειες τους .

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την επιτυχία τους, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εξεταστές όπως και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς για την προσπάθεια που κάνουν και βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους ενθαρρύνοντας τους σε αυτό που κάνουν και αγαπάνε . Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Osu..

6o Τμήμα

5o Τμήμα

4o Τμήμα

3o Τμήμα

2o Τμήμα

 

 

 

1o Τμήμα