ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BUDOKAI FIGHTERS ΤΟΥ SHIHAN ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΝΤΩΝΗ

ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΛΜΥΡΟΥ – ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ – ΣΟΥΡΠΗΣ

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών προαγωγής βαθμών KYU για τους αθλητές της σχολής πολεμικών τεχνών Μαχητές Αλμυρού, Νέας Αγχιάλου και Σούρπης.

Οι καλοκαιρινές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν σε δύο μέρη , το πρώτο μέρος και οι πιο μικρές ηλικίες ολοκληρώθηκαν στις 18 Ιουνίου και οι πιο μεγάλες ηλικίες και πιο μεγάλες ζώνες στις 14 Ιουλίου 2023 στις εγκαταστάσεις της σχολής του Αλμυρού.

Οι αθλητές που λάβανε μέρος ήταν αθλητές που συνέχισαν ασταμάτητα – ακούραστα και με ζήλο την εκπαίδευσή τους όλο το προηγούμενο διάστημα παρουσιάζοντας τον καλύτερο τους εαυτό ανταποκρινόμενοι με ακρίβεια σε κάθε παράγγελμα του Shihan Λεωνίδα Αντώνη ανεβάζοντας τον πήχη πιο ψηλά.

Φυσικά ξεχώρισαν για την πειθαρχεία τους , τον σεβασμό, τον αυτοέλεγχο , το μαχητικό πνεύμα, την τέλεια τεχνική κατάρτιση δείχνοντας πως έχουν στόχους είτε μικρούς είτε μεγάλους και μέσα από την διαδικασία της προσπάθειας προσπαθούν να εξελεγχτούν.

Οι αθλητές εξετάστηκαν πάνω στην ύλη της πολεμικής τέχνης Budokai Κλάδος άθλησης Ελληνικής Φίλαθλης Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου. αλλά και στην ύλη της παγκόσμιας οργάνωσης Kyokushinkai I.K.O. Nakamura (International Karate Organization Nakamura) που έχει έδρα στην Ιαπωνία.

Γονείς και φίλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τις εξετάσεις από κοντά θαυμάζοντας τα παιδιά τους βλέποντας  τεράστια πρόοδο επάνω τους.

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν από τον διευθύνων προπονητή των Συλλόγων Shihan Λεωνίδα Αντώνη προπονητή Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Β Κατηγορίας και Head Branch Chief της Ιαπωνικής Οργάνωσης I.K.O. Nakamura με καλεσμένους επίσημους εξεταστές τον Shihan Τζήρα Αθανάσιο από την Λάρισα και Sensei Δαλαμάγκα Γεώργιο από την Λάρισα και οι δύο Branch Chief της ιαπωνικής οργάνωσης IKO Nakamura στην Ελλάδα.

Ο Shihan Λεωνίδας Αντώνης έδωσε Συγχαρητήρια σε όλους , ευχαρίστησε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια , ευχαρίστησε τους εξεταστές και δώσανε όλοι ραντεβού από 1η Σεπτεμβρίου με περισσότερη διάθεση και καινούργιους στόχους.

Καλό καλοκαίρι.

Παρακάτω δείτε ξεχωριστά φωτογραφίες από το κάθε Γκρουπ Πατώντας επάνω σε κάθε Γκρουπ

1o τμήμα

2o τμήμα

3o τμήμα

 

4o τμήμα

 

5o τμήμα

 

6o τμήμα

 

7o τμήμα