Έναρξη μαθημάτων - Εγγραφές για τον Α.Σ. Μαχητές και τους BUDOKAI Fighters  Αλμυρού κ Νέας Αγχιάλου

Μια διαφορετική χρονιά από όλες τις προηγούμενες  αναμένετε η φετινή για όλον τον κόσμο του αθλητισμού , όμως με προσοχή , με ατομική ευθύνη και απόλυτη πειθαρχεία ξεκινάμε τη νέα σεζόν με αισιοδοξία και πάντα με ασφάλεια για όλους τους αθλητές μας  .

Η  έναρξη των μαθημάτων και εγγραφές για την σχολή του Αλμυρού ορίζετε για τη Δευτέρα 31 Αυγούστου ενώ για την σχολή της Αγχιάλου την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020 .

Συγκεκριμένα για τη σχολή του Αλμυρού η οποία βρίσκεται στην οδό Ιάσωνος 43Β δίπλα στα ΚΤΕΛ σε ένα χώρο 300 τ.μ.  τα μαθήματα και οι εγγραφές ξεκινάνε από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου από  ώρα 16.00 έως 22.00.

Στη σχολή της Νέας Αγχιάλου η οποία βρίσκεται στη οδό Διαμαντοπούλου 26 σε ένα χώρο 150 τ.μ.  τα μαθήματα και οι εγγραφές αρχίζουν την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου από  ώρα 17.00 έως 22.00.

Τα προπονήτρια  του συλλόγου μας είναι άρτια εξοπλισμένα με όλον τον απαραίτητο  εξοπλισμό ό οποίος καλύπτει τις ανάγκες όλων τον αθλούμενων . Ο Δάσκαλος της σχολής  Shihan Λεωνίδας Αντώνης  πτυχιούχος προπονητής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αλλά και παγκόσμιος πρωταθλητής του Kyokushin Karate φροντίζει για την αποτελεσματική εκπαίδευση όλων των αθλητών σε όλα τα τμήματα της σχολής .

Λειτουργούν τμήματα νήπια, προνήπια , τμήμα δημοτικού, τμήμα γυμνασίου, τμήμα λυκείου, τμήμα ανδρών –γυναικών , τμήμα αγωνιστικής ομάδας και ιδιαίτερα μαθήματα .

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητές  είναι αναγνωρισμένος  από τη Γ.Γ.Α.  είναι μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου , της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing και μέλος τις παγκόσμιας οργάνωσης IKO Nakamura World Organization .

Επενδύοντας στο παιδί σας σήμερα, θα πάρετε πολλά περισσότερα αύριο. Η προσπάθεια κάθε γονέα απέναντι στο παιδί του θα αυξηθεί πολλές φορές στο μέλλον, αυτός είναι ο νόμος της ζωής.

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους  πάντα με ασφάλεια και υγεία.

 

poster2020

 

odigies