ΕΓΚΑΙΝΙΑ – ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΟΥΡΠΗΣ

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και ο αγιασμός για την καινούργια σχολή των Μαχητών στη Σούρπη .

Η καινούργια σχολή του Shihan Λεωνίδα Αντώνη άνοιξε φέτος στην πόλη της Σούρπης στις 4 Οκτωβρίου 2021 και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για ένα ασφαλές περιβάλλον με προτεραιότητα την ασφάλεια των αθλητών .

Αρκετοί μαθητές αγκάλιασαν τη σχολή οι οποία έδωσε και δίνει τη ευκαιρία και δυνατότητα σε όλα τα παιδιά της Σούρπης αλλά και των γύρο περιοχών να γνωρίσουν από κοντά τις πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα όπως μόνο η σχολή των Μαχητών ξέρει να διδάσκει καθώς οι Μαχητές είναι από τις πιο οργανωμένες σχολές με πανελλαδική και παγκόσμια εμβέλεια , καθώς να αναφέρουμε πως ο δάσκαλος της Λεωνίδας Αντώνης είναι παγκόσμιος πρωταθλητής του πιο σκληρού στυλ καράτε Kyokushinkai μέσα στην Ιαπωνία .

Μετά τον Αγιασμό πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακές επιδείξεις από προχωρημένους και έμπειρους αθλητές της σχολής του Αλμυρού. Δυστυχώς οι γονείς δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν μέσα στη σχολή ώστε να παρακολουθήσουν την εκδήλωση λόγο της πανδημίας του κορονοιού .

Η νέα σχολή των Μαχητών στη Σούρπη υπόσχεται αθλητισμό με προοπτικές , καινούργιους πρωταθλητές , αθλητές με πειθαρχεία , αυτοπεποίθηση , σεβασμό και προπάντων ευγενείς άμυλα.