Summer camp 2016 title

Άλλη μία χρονιά έφτασε στο τέλος της και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υλοποιήθηκε το 4ο summer camp WKB HELLAS στους Νέους Πόρους Πιερίας το οποίο ξεκίνησε στις 24 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε στις 27 Ιουνίου 2016.

Οι επίτιμοι καλεσμένοι του καλοκαιρινού campήταν ο πρόεδρος της παγκόσμιας οργάνωσης Hanshi Pedro Roiz 8 dan και ο παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά και προπονητής της εθνικής ομάδας της Ισπανίας shihan Daniel Sanchez 5 dan.

Οι συμμετέχοντες σχολές της WKB Hellas που παρευρέθηκαν ήταν οι εξής: Του sensei Αντώνη Λεωνίδα 4 dan από Αλμυρό και Νέα Αγχίαλο, του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 dan από Καλαμπάκα και του sensei Ρόμπου Γεώργιου 3 dan από Αθήνα.

Το πενθήμερο camp ήταν γεμάτο ουσιώδεις αποκομίσεις, το πρόγραμμα συνδυαστικό καθώς πραγματοποιούνταν 2 σκληρές προπονήσεις ημερησίως μία πρωινή στις 07.00-08.30 και μία απογευματινή στις 19.00-21.00, όπου μικροί και μεγάλοι αθλητές διδάχθηκαν και προπονήθηκαν με τους παγκόσμιας φήμης δασκάλους.

Σκοπός και επιτυχία του camp είναι βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης των αθλητών, η κοινωνικοποίηση τους, η δημιουργία και η επίτευξη οικογενειακού κλίματος αλλά και η αποφυγή του ανταγωνισμού, αντιθέτως η συμφιλίωση όλων των συμμετεχόντων αθλητών.

Την τελευταία ημέρα του campπραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις μαύρων ζωνών 1ο, 2ο, 3ο danμε παρών τον Hanshi Pedro Roiz 8 dan και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου κ Πουλικήδη Αναστάσιο. Οι εξετάσεις ξεκίνησαν στις 13.00 το μεσημέρι στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου των Νέων Πόρων και ολοκληρώθηκαν στις 18.00. Στη συνέχεια όλοι οι αθλητές μετέβηκαν στην παραλία όπου σειρά είχαν τα fight των αθλητών υπό το βλέμμα δασκάλων, γονιών ,φίλων και περαστικών. Από τη σχολή των Μαχητών εξετάστηκαν για το βαθμό του 1ου dan ο Ζάχος Ηλίας, ο Καψόπουλος Νικόλαος, η Καραλή Αναστασία και η Κατσάνου Ελένη.

Είναι χαρακτηριστικό και άξιο αναφοράς πως ο sensei Γεώργιος Ρόμπος από την Αθήνα παρά την ηλικία των 54 ετών εξετάστηκε για το βαθμό του 3ου dan κατάφερε και πέρασε την δοκιμασία των 30 fight δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως οι δάσκαλοι της WKB Hellas αποτελούν πρότυπο για τους μαθητές τους.

Τέλος η τελευταία βραδιά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις γιατί ακολούθησε το αποχαιρετιστήριο πάρτι στην καφετέρια Marabu όπου ήταν και χορηγός της βραδιάς και απονεμήθηκαν τα διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές.

Έχοντας ολοκληρώσει και φέτος έναν κύκλο με μεγάλη επιτυχία ο δάσκαλος Αντώνης Λεωνίδας θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους στο camp να ευχαριστήσει όλους τους γονείς που ήταν κοντά μας, τους δασκάλους από το εξωτερικό, τον sensei Παπαπούλιο Ιωάννη ο οποίος ήταν και ο κύριος διοργανωτής του summer camp.

OSU

Δείτε τις φωτογραφίες ανά ημέρα.

Παρασκευή

Σάββατο πρωί

Σάββατο απόγευμα

Κυριακή πρωί

Κυριακή απόγευμα

Δευτέρα πρωί

Δευτέρα απόγευμα