Την Τρίτη 10-11-15 τελέστηκε ο αγιασμός και τα εγκαίνια στη νέα σχολή των Μαχητών στη Νέα Αγχίαλο. Ο νέος χώρος όπου στεγάζονται οι Μαχητές βρίσκεται στην οδό Διαμαντοπούλου 26, διαθέτει χώρο 150 τ.μ., διαθέτει άδεια λειτουργίας και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τη σωστή λειτουργία και εκμάθηση των αθλητών. Η σχολή της N. Αγχιάλου προσφέρει ένα δημιουργικό έργο προς όφελος όλων των αθλητών εδώ και 8 χρόνια. Οι κάτοικοι της Ν. Αγχιάλου έχουν αναγνωρίσει το έργο μας και έχουν αγκαλιάσει κάθε δραστηριότητα της που πραγματοποιείται επιτυχώς. Ο δάσκαλος sensei Αντώνης Λεωνίδας 4 dan είναι δίπλα στα παιδιά γι’ αυτό και η σχολή έχει πολλούς άξιους αθλητές, με πολλές διακρίσεις, με μαύρες ζώνες, αλλά προπάντων καλούς χαρακτήρες, πράγμα που τον κάνουν περήφανο.

Με την ολοκλήρωση του αγιασμού για το καλό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις εντυπωσιακές επιδείξεις στην πολεμική τέχνη BUDOKAI από μικρούς και μεγάλους αθλητές της σχολής .

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο επίσημος καλεσμένος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας της Ν. Αγχιάλου κ. Κων/νος Τζάερλης, ο οποίος συνεχάρη τον sensei και εξέφρασε το θαυμασμό του για τις υπέροχες επιδείξεις και πως είναι πολύ σημαντικό να συμβαίνουν τόσο δημιουργικά πράγματα στην πόλη μας.

Στο τέλος ακολούθησε η ομιλία του sensei Αντώνη Λεωνίδα, ο οποίος για άλλη μια φορά είδε τους κόπους του να ανταμείβονται, καθώς απόλαυσε όλα τα παιδιά στις επιδείξεις να επιδεικνύουν τις τεχνικές τους άψογα και πειθαρχημένα. Ευχαρίστησε θερμά όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν, την εφημερίδα Λαός του Αλμυρού και ιστοσελίδα almyros.gr για την κάλυψη και ευχήθηκε σε όλους μια υγιή και καλότυχη χρονιά.